جمعه 28 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

جمالی نژاد گفت: براساس ابلاغیه‌های وزارت کشور درباره تعطیلی بوستان‌ها طی هفته جاری، مشارکت مردم در این طرح در روز سیزدهم فروردین ماه بی نظیر بود.

حجت الاسلام رئیسی رئیس قوه قضاییه در گذشت پدر شهید فهمیده را تسلیت گفت.

بسیاری از افراد برای روز طبعیت برنامه ریخته بودند تا در دامان طبیعت از اوقات خود لذت ببرند که متاسفانه با حضور ویروس کرونا در اجرای این برنامه‌ها خلل ایجاد شد.

سرهنگ خادم گفت: تاکنون 6700 خودرو پلاک شهرستان بازگردانده و حدود 406 فقره اعمال قانون 500 هزار تومانی داشتیم که ناچار به توقیف 3 دستگاه نیز شدیم.

سرهنگ جهانی گفت: براساس گزارشات مردم به طور جدی به موضوع قرنطینه توجه کردند و به هیچ تفرجگاه یا بوستانی مراجعه نکرده اند.

نژاد بهرام گفت: پیشنهاد شورای شهر برای قطع زنجیره ویروس کرونا حذف ایستگاه‌های میانی خطوط حمل و نقل عمومی است.

سرهنگ رحمانی درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی توضیحاتی داد.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره تعداد مراکز درمانی کاهش آسیب اعتیاد، توضیحاتی داد.

ضامنی از تعویق 3 ماه پرداخت اقساط رانندگان بدون محاسبه دیرکرد در طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی خبر داد.

دیه مانند ارث از جمله موارد قانونی است که بر اساس طبقه بندی میان هریک از اعضای خانواده تقسیم می‌شود.

حناچی گفت: آنچه در این مقطع حساس نیاز داریم، رویکرد های بشر دوستانه و تلاش جمعی برای غلبه با این بحران است.

فردی که نسبت به راه اندازی و تبلیغ کانالی در پیام رسان تلگرام مبنی بر فروش داروی قطعی درمان، قصد کلاهبرداری را داشت دستگیر شد.

سردار اشتری گفت: تردد در سطح شهر و جاده‌ها کاهش چشمگیر داشته و امیدوارم تا پایان روز این روند ادامه داشته باشد.

مدیرعامل بنیاد برکت از اهدای اولین بسته‌های اقلام بهداشتی به مردم قم خبر داد.

نژاد بهرام گفت: هیئت تطبیق فرمانداری تهران به تعدادی از تبصره‌های بودجه سال 99 شهرداری تهران ایراد وارد کرده است.

سردار مهماندار گفت: شهروندان به هیچ عنوان امروز و در روز‌های آتی که همچنان شرایط کرونا ادامه دارد از حضور در حاشیه و داخل پارک‌ها جدا خودداری کنند.