دوشنبه 1 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

معاون فروشگاهی شرکت شهروند گفت: فروشگاه های زنجیره ای شهروند برای کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا آمادگی دارد.

قبادی دانا معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور درگذشت قهرمان وزنه برداری جهان، پهلوان سیامند رحمان را تسلیت گفت.

کرمی درباره آخرین تمهیدات مدیریت شهری برای کنترل شیوع ویروس کرونا توضیحاتی داد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: با توجه به شرایط فعلی و خطر شیوع ویروس کرونا دفترچه بیمه افرادی که تا پایان بهمن ماه دارای اعتبار باشد، تا پایان فروردین 99 معتبر است.

بنیاد احسان طی فراخوانی از داوطلبان جهت خدمت در جبهه سلامت و مقابله با ویروس کرونا دعوت کرد.

با اعلام دادستانی تهران، طی چند روز گذشته 21 اخلالگر در نظام سلامت و 37 اخلالگر ارزی بازداشت شده اند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور در صفحه توئیتر خود درباره ممنوعیت ورود به مراکز بهزیستی، خبر داد.

سیزدهم اسفندماه ثبت نام آزمون کارشناسی رسمی دادگستری سال 98 آغاز می‌شود.

چوبینه گفت: در کنار توزیع اقلام اساسی برای مقابله با ویروس کرونا برای بازنشستگان شهرداری خدمات پزشکی در محل را پیش بیبنی کردیم.

فرجود آخرین اقدام‌های مدیریت شهری در حوزه فناوری اطلاعات را برای مقابله با شیوع کرونا را تشریح کرد.

نصیری گفت: کار آموزی شهروندان زیر نظر وزارت بهداشت در 352 محله پایتخت انجام می‌شود.

علیپور گفت: برای جلوگیری از تفکیک پسماند در مخازن، تفکیک زباله به مدت یک ماه متوقف شد و پسماند‌ها به شکل تجمیعی دفن می شوند.

راد گفت: هم اکنون نرخ مواد خوراکی در میادین میوه و تره بار 47 درصد پایین از نرخ اقلام در سطح شهر است.

محمدیان درباره نقص فنی ایستگاه مترو میدان آزادی توضیحاتی داد.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: اخلال در نظام سلامت مردم و اقدامات مجرمانه مجازاتی در حد مجازات افساد فی الارض دارد.

سرگرد دهقان از دستگیری 2 سارق خودرو و کشف خودرو‌های سرقتی خبر داد و گفت: متهمان در دو عملیات مستقل شناسایی و دستگیر شدند.