شنبه 6 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

عضو شورای شهر تهران خواستار توقف عملیات عمرانی در رود دره فرحزاد شد.

هاشمی گفت: مسئولان باید ایستادگی مردم را قدر بدانند و تلاش کنند مشکلات معیشتی قشر ضعیف جامعه را حل کنند.

هیاتی از مسئولان عالی دستگاه قضا به نمایندگی از سوی رئیس قوه قضاییه جهت شرکت در مراسم تشییع و تدفین سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به استان کرمان سفر کردند.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران بر لزوم ساماندهی بازار و اوراقچی‌های فدائیان اسلام تأکید کرد.

رئیس شورای شهر تهران گفت: با توجه به حضور گسترده مردم در مراسم تشییع سردار شهید سلیمانی خدمات‌دهی مترو بسیار خوب و ارزنده بود.

درخواست 419 هزار خانوار برای دریافت کمک حمایت معیشتی واجد شرایط تشخیص داده شد و در 10 دی ماه، معادل دو ماه به حسابشان واریز شد.

هوای تهران با شاخص 96 در شرایط سالم قرار دارد.

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت ترافیکی امروز (هفدهم دی ماه 98) را تشریح کرد.

علیخانی درباره نحوه اعمال جریمه 90 هزار تومانی برای ورود به طرح ترافیک توضیحاتی داد.

در بسیاری از موارد به دلیل اینکه کارگران و کارفرمایان با نحوه نوشتن قرارداد کار آشنایی ندارند با اختلاف رو به رو می شوند و کار به دادگاه ختم می شود.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت بازسازی مسجد شیخ فضل الله در منطقه 12 توضیحاتی داد.

مفاخریان گفت: تا دو هفته آینده با جمع آوری نخاله های پیاده راه استاد معین این معبر در اختیار شهروندان قرار می گیرد.

مهریه مالی است که هنگام عقد در سند رسمی یا عقدنامه ثبت می‌شود و گاهی زوجین تصمیم می‌گیرند که میزان آن را افزایش یا کاهش دهند که شرایطی دارد.

یک روانشناس گفت: انتخاب فردی که قرار است بهترین سال‌های عمرمان را کنار او سپری کنیم، یکی از مهمترین تصمیمات زندگی هر فرد است.

نامه سازمان بازرسی به باشگاه های ورزشی در مورد لغو اردوهای خارجی هیچ ارتباطی با بحث‌های امنیتی نداشته است.

شرکت مترو با فعال کردن ورودی‌های از بازگشت شرکت کنندگان در مراسم تشییع سردار سلیمانی درآمد زایی کرد.