یک‌شنبه 7 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی قوه قضاییه گفت: ضرب و شتم نرگس محمدی در زندان اوین صحت ندارد.

هوای تهران با شاخص کیفی 34 در شرایط پاک قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: باید زیر ساخت‌هایی فراهم کنیم تا تفکیک زباله از مبدا انجام شود.

ماجرای جمع آوری دوچرخه‌های بیدود بعد از یک ماه هر روز پیچیده‌تر می‌شود و حالا صحبت از درخواست 8 میلیاردی این شرکت از شهرداری تهران است.

بر اساس قانون استفاده از دفترچه بیمه فردی دیگر برای انجام عملیات درمانی جرم به حساب می‌آید.

یک روانشناس درباره آسیب‌های ترساندن کودکان توضیحاتی داد.

نژاد بهرام گفت: درحالی که شهرداری مسئولیت خود را برای کاهش آلودگی هوای پایتخت انجام داده است باز هم مردم شهرداری را نقصر آلودگی هوا می‌دانند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور درباره مشکلات در فرآیند فرزندخواندگی توضیحاتی داد.

معاون ساماندهی امور جوانان در رابطه با پرداخت وام ازدواج به زوج های جوان واکنش نشان داد.

موسوی درباره آخرین جزئیات عملیات عمرانی معبر «35 متری افتخاری» توضیحاتی داد.

معاون اشتغال وخودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: کمیته امداد 700 هزار طرح اشتغالزایی را تحت نظارت دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از عدم تعطیلی مدارس پایتخت در روز شنبه (7 دی‌ماه) خبرداد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران درباره آخرین وضعیت آسیب دیدگان سقوط بهمن در منطقه توچال توضیحاتی داد.

عضو شورای شهر تهران گفت: شناسایی منشا بوی نامطبوع تهران در سیستم مدیریت شهری قابل حل است.

شهردار تهران درباره اجرای دقیق دستورالعمل اجرایی مدیریت منابع و مصارف غیرنقد، انتشارات اطلاعات و گزارش اجرای آن در سامانه شفافیت توضیحاتی داد.