جمعه 19 بهمن 1403

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص هوای تهران امروز با عدد 159 در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌های سنی قرار دارد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: برخی از شهروندان از شب گذشته مسافرت‌های خود را شروع کرده‌اند.

بازرس کل استان تهران از فعالیت 20 تیم ویژه بازرسی، مسئول کنترل بازار گوشت و مرغ خبرداد.

رییس جمعیت هلال احمر گفت: از بین رفتن زیرساخت ها در سیستان و بلوچستان بارزترین مشکل این استان تلقی است.

مرد معتاد که متهم است برای گرفتن پول مواد‌مخدر از یک رهگذر مرتکب قتل او شده در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه، اما منکر قتل شد.

سرهنگ علی همه خانی گفت: متأسفانه تاکنون سه نفر از پرسنل انتظامی با پرتاب نارنجک دست ساز، در مناطق فلاح و خیابان هنگام از ناحیه صورت مجروح شدند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از انجام 133 عملیات مرتبط با چهارشنبه‌سوری از ساعت 17 تا 21 چهارشنبه سوری خبر داد.

مدیرعامل ساماندهی مشاغل و صنایع شهر تهران گفت: چند نمونه مجوز در قالب درگاه ملی مجوز برای دستفروشان صادر شده است.

همزمان با شروع ماه رمضان سازمان زیباسازی شهر تهران با برپایی افطارخونه 1200 متری به استقبال برپایی باشکوهتر ماه رمضان رفته‌است.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از افزایش ساعت سرویس‌دهی مترو به شهروندان و مسافران در روز‌های پنجشنبه و جمعه آخر سال خبر داد.

جلال ملکی از مصدومیت پسر 16 ساله در انفجار ترقه در یاخچی‌آباد خبر داد و گفت: این پسر از ناحیه 2 دست به شدت مصدوم شده است.

با حکم مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران محسن محمدیان "مدیر روابط عمومی" سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع اولین حادثه انفجار مواد محترقه در یک منزل مسکونی منطقه خلازیر به مناسبت چهارشنبه سوری خبر داد.

رئیس دیوان عالی کشور گفت: پیگیر طرح اصلاح موادی از قانون آئین دادرسی کیفری در مجلس هستیم.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: امروز تردد کامیون‌های حمل سوخت ممنوع است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: بسیاری از نرخ‌های کرایه‌های تاکسی که تعیین می‌شود قیمت‌های واقعی نیستند.