یک‌شنبه 21 بهمن 1403

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری عامل اصلی آتش سوزی منزلی در محله لواسانات تهران خبر داد و گفت: متهم در یک عملیات پلیسی دستگیر شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی از کوتاه شدن زمان آموزش گواهینامه پایه یک برای رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی خبر داد.

شهردار منطقه 19 از توقف ساخت‌و‌ساز‌های غیرمجاز در محله‌های مرتضی‌گرد و خلازیر خبر داد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف 85 هزار قلم نوشت افزار قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالا‌های کشف شده را 1.5 میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.

معاون پلیس فتا گفت: تعطیلات چند روزه در پایان هفته بهترین فرصت برای سوءاستفاده مجرمان سایبری به منظور ارسال لینک‌های آلوده و جعلی است.

در روز‌های اخیر یک گروه هکری مدعی هک سامانه‌های مربوط به قوه قضاییه و انتشار اسناد و مدارک شده که بیشتر اسناد تاریخ گذشته و غیر قابل استناد هستند.

علی صالحی به همراه جمعی از معاونین و مدیران استانی از انبار‌های مرکزی مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران بازدید کرد.

همزمان با آغاز تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، شهرداری تهران 1000 سازه انتخاباتی را در پایتخت نصب کرد.

شهردار منطقه 15 گفت: در راستای تحقق وعده توسعه خطوط حمل و نقل عمومی کلنگ خطوط 8 و 9 مترو، پیش از پایان سال در منطقه به زمین می‌خورد.

رئیس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد که خلوتی معابر شهر تهران، سرعت و سبقت رانندگان را به دنبال دارد.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (3 اسفند ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از فوت دو جوان 18 و 23 ساله در تصادف مرگبار در بزرگراه همت خبرداد.

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران از افزایش 200 درصدی بودجه حوزه زنان و خانواده در سال 1403 خبر داد.

اضطراب یکی از مهمترین مشکلات روانشناختی است که عده زیادی در طول زندگی خود آن را تجربه می‌کنند، کودکان هم از این قاعده جدا نیستند.

معاون شهردار تهران گفت: سه مجموعه بزرگ ورزشی ساخته خواهد شد که تحقیقات و مکان‌یابی آن در حال انجام است.

سازمان حج و زیارت در اطلاعیه‌ای جزئیات مربوط به ثبت‌نام در کاروان‌های حج تمتع سال 1403 را منتشر کرد که بر اساس آن ثبت‌نام از واجدین شرایط و متقاضیان اعزام به حج تمتع سال 1403 در کاروان‌های سراسر کشور را از ساعت 10 روز یکشنبه 6 اسفند سال 1402 آغاز می‌شود.