سه‌شنبه 23 بهمن 1403

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: نوعا در پرونده‌های سرقت، بروز تاخیر در شناسایی و دستگیری سارقان سبب جری‌تر شدن مرتکبان و تکرار جرم از سوی آن‌ها خواهد شد.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسنی اژه‌ای، با اعضای «چهارچوب هماهنگی عراق» که مجموعه‌ای از احزاب سیاسی شیعی در این کشور است، دیدار کرد.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از انفجار خط لوله گاز در چهارمحال و بختیاری و آماده باش عوامل امدادی در این استان و اصفهان خبر داد.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران هوا برای گروه‌های حساس آلوده است.

پنج دختر و پسر دانشجو که در یک خانه دور هم جمع شده بودند تا برنامه بازی رایانه‌ای طراحی کنند، قربانی توهم قارچ‌های مخدر شدند.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از کاشت 300 اصله درخت در خیابان ولیعصر (عج) تا پایان سال جاری خبر داد.

رییس قوه قضائیه گفت: تلاش دشمنان معطوف به آن است که ظرفیت‌های اقتصادی بالای دو کشور ایران و عراق و تعاملات اقتصادی دو کشور، برجسته و شکوفا نشود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران از برنامه مدیریت شهری برای جایگزینی ناوگان حمل و نقل برقی با اتوبوس‌های سوخت فسیلی در پایتخت عنوان کرد.

شهردار منطقه 22 گفت: 11 استان شمالی و غربی کشور از منطقه 22 به شهر تهران ورود دارند.

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران از راه‌اندازی شاتل سرویس برای دانشجویان دانشگاه‌های تهران و نیازسنجی مسیر‌های جدید خبر داد.

استاندار تهران گفت: با تغییراتی که در موضوع بررسی صلاحیت‌ها صورت گرفت در تهران 68 درصد نامز‌ها تأیید صلاحیت شده‌اند.

کمیته امداد و وزارت جهاد کشاورزی با هدف تشویق و تسهیل اشتغال مددجویان از طریق راه‌اندازی و ارتقای دامداری‌های کوچک‌مقیاس، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف 12 هزار میلیاردی کالای قاچاق در دی ماه سال جاری خبر داد.

معاون طرح حفاظت از تالاب‌های ایران ضمن اشاره به وضعیت تالاب‌های ایران ونحوه مدیریت آن‌ها گفت: ارزش اکولوژیک تالاب‌ها 10 برابر جنگل‌هاست.

رییس بهزیستی شهرستان تهران با اشاره به مهمترین اقدامات این اداره از فعالیت‌های بهزیستی برای کمک به افراد تحت پوشش و گروه‌های هدف گفت.

حدود 56 هزار نفر برای اعزام در حج تمتع 1403 تاکنون ثبت نام کرده اند.