پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: بنای دستگاه قضایی ورود پیشگیرانه به ترک فعل مدیران برای جلوگیری از بحران‌های کشور است

شهردار تهران نسبت به وجود برخی از تصاویر نامتعارف بر روی مزار افراد واکنش نشان داد.

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: کنترل مجرمان سابقه‌دار به وسیله پابند و دستبند الکترونیک از تکرار وقوع بزه سرقت جلوگیری خواهد کرد.

دادستان کل کشور گفت: وحدت و انسجام کشور ما اکنون در گرو همدلی و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی است.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تمهیدات ویژه ناوگان این شرکت در مراسم پاسداشت چهارمین سالگرد شهادت سردار دلها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری یک مالخر قطعات ECU خودرو در جنوب تهران خبر داد.

رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف 10 میلیارد ریال کالای قاچاق در محدوده جنوب تهران خبر داد.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 2 آدم ربا و رهایی گروگان در عملیات ضربتی ماموران این پلیس در روز گذشته خبر داد و گفت: متهمان به 5 فقره سرقت و گروگان گیری اعتراف کردند.

پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات ترافیکی امروز را بمناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در مصلای تهران اعلام کرد.

معاون وزارت امور خارجه گفت: از آموزش‌های مهارتی به مربیان و هنرجویان سایر کشور‌ها برای گسترش دیپلماسی و خلق ثروت استفاده می‌شود.

نخستین مرکز تخصصی مادر و کودک «مثبت پنج» بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان امام در کشور به بهره‌برداری رسید.

کنگره ملی زنان تاثیر گذار امروز صبح با حضور تعداد زیادی از زنان و مسوولان کشور برگزار شد.

با حضور کارگران پسماند و مقامات شهری و بهداشت و درمان تهران، طرح واکسیناسیون آنفولانزا برای 5 هزار کارگر از سوی شرکت شهر سالم آغاز شد.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: رسیدگی به پرونده ترور سردار شهید سلیمانی در ایران و عراق دنبال می‌شود.

سفر اولین گروه زائران عمره مفرده که قرار بود بامداد امروز صورت بگیرد به تعویق افتاد.

شهرداری تهران به مناسبت روز مادر و هفته گرامیداشت مقام زن مجموعه‌ای از تخفیفات را برای بانوان تهرانی در نظر گرفته است.