سه‌شنبه 4 شهریور 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس سازمان امدادونجات با اشاره به وقوع سیل و آبگرفتگی در 14 استان، از حضور و امدادرسانی 570 امدادگر در عملیات جوی 3 روز گذشته خبر داد.

695 مورد پایش محیط زیستی واحد‌های تولیدی، صنعتی و خدماتی و جمع آوری 15 واحد آلاینده و غیرمجاز از مهمترین عملکرد اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسلامشهر در سال 1402 بود.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 45 قرار گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: از ابتدای طرح ملی نوروزی تا کنون، عوامل عملیاتی این جمعیت به 34 حادثه مختلف امداد رسانی کردند.

سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران از اجرای طرح جمع آوری و بازگشت اتباع غیر مجاز از سطح تفرجگاه‌های استان تهران خبر داد.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا از نظارت بر فعالیت پلتفرم‌هایی که اقدام به اجاره آنلاین اقامتگاه در ایام نوروز می‌کنند، خبر داد.

معاون سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر گفت: حدود 800 نقطه در کشور به صورت ثابت و سیار تیم‌های ما مستقر هستند.

رئیس پلیس فتای پایتخت ضمن اشاره به تعطیلی برخی صرافی‌ها در تعطیلات نوروزی و استفاده برخی از مردم از فضای مجازی برای تبادل ارز گفت: مسافران نوروزی مراقب باشند تا فریب مجرمان سایبری را نخورند و مورد سوء استفاده قرار نگیرند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از اجرای طرح‌های سراسری پیشگیری ومقابله با مفاسد اقتصادی در نوروز 1403 خبر داد.

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف 14 کیلوگرم مخدر شیشه در فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد.

شب گذشته یک بازیگر خانم با انتشار ویدیویی از خود، مدعی شد برای دیدن فرزندش به محل ملاقات مراجعه کرده، اما موفق به دیدن دخترش نشده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی گفت: عصر امروز یک مورد آتش سوزی گسترش در انبار مواد غذایی و کاغذ در خیابان دماوند به سازمان آتش‌نشانی اعلام شد.

جانشین قرارگاه نوروزی عمار پلیس آگاهی فراجا از کاهش 20 درصدی سرقت نسبت به مدت مشابه سال گذشته در اولین روز تعطیلات نوروزی خبر داد.

جمعیت هلال احمر اعلام کرد که از ابتدای اجرای طرح نوروزی تا صبح امروز بیش از 411 هزار نفر از خدمات این جمعیت در حوزه‌های مختلف بهره‌مند شده‌اند.

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از پلمب کارگاه تولید مواد محترقه و کشف بیش از 20 هزار مواد محترقه خبر داد.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: با تلاش ماموران جنت آباد 2 سارق حرفه‌ای دستگیر شدند و به 500 فقره سرقت اعتراف کردند.