شنبه 15 شهریور 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرمانده کل انتظامی، بر توسعه تعامل سازنده با چین در حوزه مبارزه با جرایم سازمان‌یافته و قاچاق موادمخدر تاکید کرد.

مدیر عامل صندوق ملی محیط زیست گفت: تسهیلات لازم برای تعویض 650 دستگاه تاکسی و احداث 17 نیروگاه خورشیدی از محل صندوق ملی محیط زیست پرداخت می‌شود.

یزدی مهر از صدور هشدار انباشت آلاینده‌های جوی توسط سازمان هواشناسی خبر داد و گفت: توصیه اکید اجتناب از تردد بیماران قلبی و تنفسی در فضای باز است.

زاکانی گفت: طبق آمار‌ها، در سال 1420 جمعیت سالمندی کشور به 20 درصد خواهد رسید.

با تکمیل نشدن ظرفیت ثبت‌نام برای حج تمتع سال ِآینده، فرصت ثبت‌نام برای گروه چهارم دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا تاریخ 1386/05/01 فراهم شده است.

رئیس قوه قضاییه از مجتمع قضایی بعثت و دادسرای ناحیه 16 واقع در جنوب پایتخت بازدید کرد.

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 2 سارق قاپ زن که از شهروندان طلا و تلفن همراه سرقت می‌کردند، خبر داد.

از تعداد فوتی‌های ثبت شده در 9 ماهه سال 1402، 56/4 درصد مرد و 43/6 درصد زن بوده‌اند.

بابایی گفت: استفاده از نخبگان و جوانان یکی از موضوعات مهمی است که مدیران ثبتی باید آن را در دستور کار قرار دهند.

معاون شهرداری تهران گفت: ورزشگاه 30 هزار نفری در پایتخت از محل درآمدهای نفتی که در چین داریم ساخته خواهد شد.

بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان امام از فناوری‌های توانبخشی در حوزه ایران جوان حمایت می‌کند.

مرد میانسال که همسرش را به قتل رسانده بود با گذشت فرزندانش از قصاص رهایی یافت و بزودی از جنبه عمومی جرم در دادگاه محاکمه خواهد شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از هزار ثوب البسه قاچاق از یک دستگاه کامیونت خبر داد.

مرتضوی گفت: سیاست‌های جدید کمک معیشتی و تشویقی دولت را برای تاثیر بر قیمت‌ها اجرا می‌کنیم.

زاکانی گفت: قرارداد چهار هزار و 694 دستگاه اتوبوس منعقد شده که از این تعداد 2 هزار و 694 دستگاه اتوبوس برقی است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا گفت: اجرای طرح 10 نقش بسیار پررنگی در بازکردن گره‌های ترافیکی دارد چرا که تخلفات موتورسیکلت‌سواران به حداقل می‌رسد.