یک‌شنبه 2 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سه برادر که پس از سرقت خودرو با قدرت‌نمایی اقدام به زورگیری و گوشی‌قاپی می‌کردند، به دام پلیس افتادند.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران گفت: هم‌اکنون ترافیک در مسیرهای غربی و شرقی به سمت مرکز شهر و معابر پرتردد پایتخت گزارش شده است.

اضطراب یکی از شایع‌ترین اختلال هاست که از هر 4 نفر یک نفر را درگیر کرده است. اضطراب انواع مختلفی دارد و افراد آن را به شکل‌های مختلفی تجربه می‌کنند.

با وجود تاکید شهردار تهران بر احداث تراموا در پایتخت، اما هنوز طرح مطالعاتی آن هم به صحن شورای شهر نیامده و تکلیف مشخص نیست.

رئیس پلیس راهور پایتخت از امکان تقسیط خلافی خودروهای توقیفی تا یک‌سال خبر داد.

کاظم غریب‌آبادی دبیر ستاد حقوق بشر به اعطای جایزه صلح نوبل به نرگس محمدی واکنش نشان داد.

نماینده وزن 65 کیلوگرم ایران به مدال نقره کشتی آزاد بازی‌های آسیایی بسنده کرد.

رئیس کلانتری 125 یوسف آباد جریان تعقیب و گریز و تیراندازی ماموران به سرنشینان خودرو 206 را تشریح کرد.

مأموران نوپو یگان ویژه در عملیات دستگیری شرور مسلح با رصد لحظه به لحظه توسط ریزپرنده، این قاچاقچی را ناچار به تسلیم کردند.

بابک محمودی با اشاره به امدادرسانی به 457 نفر از نهم تا سیزدهم مهر، از اعزام 59 تیم عملیاتی به مناطق سیل‌زده و در این مدت زمان خبر داد.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (14 مهر) در شرایط قابل قبول است.

فاز نخست بزرگراه شهید بروجردی فردا به بهره‌برداری می‌رسد.

رضا صیادی از رونمایی تندیس «دست مهر»، «المان سلام» و «آرش کمانگیر» در آینده نزدیک خبر داد.

افسردگی فصلی نوعی از افسردگی هست که فرد هر ساله در یک دوره خاص درگیر آن می‌شود.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: در شش ماه نخست امسال 70 درصد از حجم آموزش‌ها بر مبنای نفر ساعت در خوشه خدمات بوده است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست گفت: سامانه 1540 به طور شبانه روزی افراد سودجو و کلاهبردار حیات وحش را شناسایی کرده و تحویل دستگاه قضایی می‌دهد.