دوشنبه 24 شهریور 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

شرفی گفت: با توجه به خیل عظیم جمعیت همزمان با برگزاری مراسم پیاده روی اربعین، بهم ریختگی، عدم نظم و وجود برخی ناهماهنگی‌ها یکی از مشکلاتی است که نیازمند مدیریت صحیح و قاطعانه است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه2 از راه اندازی بازار میوه و تره بار جوریکی خبر داد.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه پیشبرد پروژه‌های کلانِ شهری نیاز به پیگیری جدی‌تری نسبت به گذشته دارد، گفت: در داخل حوزه ریاست، مجموعه‌ای را با این هدف ایجاد کردیم که علاوه بر کلان‌پروژه‌ها، پروژه‌های مرتبط با مناطق را هم پیگیری می‌کند.

دکتر نواب شمس پور با بیان اینکه گرمازدگی بزرگترین چالش در اربعین حسینی امسال است، به ارائه راهکار برای پیشگیری از گرمازدگی پرداخت.

علیرضا فخاری گفت: در پرونده کثیرالشاکی آفتاب ری در زمینه پیش فروش تخلفاتی صورت گرفته و یک واحد به چندین نفر فروخته شده و سازنده نتوانسته به تعهدات خود عمل کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران از حل مشکلات یاور شهر 9 در شورای شهر خبر داد.

کمالی گفت: در سال 1401 ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه تخصصی و عمومی به حدود 15 هزار سرباز آموزش داده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دوران سربازی بهترین فرصت برای آموزش مهارت‌های زندگی و افزایش مسئولیت پذیری جوانان نسبت به جمعیت و خانواده است.

سخنگوی شهرداری تهران گفت: مسیر اجاره‌داری حرفه‌ای و افزایش عرضه مسکن در دستور کار است.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر توسعه همکاری‌های محیط زیستی ایران و ترکیه گفت: شرایط اقلیمی اقتضا می‌کند که در بهره برداری از منابع آبی مشترک، حقابه کشورهای پایین دست مراعات شود.

هوای امروز شهر تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد.

معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: یکی از مدیران شرکت‌های هواپیمایی به دادسرا احضار شد که در هفته آینده مراحل تفهیم اتهام به وی طی خواهد شد.

بر اساس آمار سازمان ثبت احوال، در 4 ماه نخست 1402، در کل کشور 199 هزار و 727 مورد ازدواج و 65 هزار و 355 مورد طلاق به ثبت رسیده است.

با وقوع مرگ مشکوک یک زن جوان با شلیک گلوله در محله کیانشهر تهران، یک سناریوی پیچیده مقابل تیم جنایی پلیس قرار گرفت.

بر اساس اطلاعیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیکی خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم و تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی می‌توانند از افزایش اعتبار 120 هزار تومانی بهره‌مند شوند.

مدیر امور ایثارگران قوه قضاییه از میزبانی ساختمان ستاد مرکزی شهدای قوه قضاییه برای تدفین یکی از شهدای خوشنام دوران دفاع مقدس در آستانه سالروز آغاز جنگ تحمیلی و هفته دفاع مقدس خبر داد.