یک‌شنبه 2 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد آخرین مهلت استفاده کارفرمایان مشمول قانون تأمین‌اجتماعی از طرح بخشودگی جرایم بیمه‌ای کارفرمایان سی‌ویکم مرداد است.

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران گفت: طبق معمول آغاز هفته شنبه‌ها ترافیک بزرگراه زین الدین متراکم است.

در راستای ضرورت پایش و رصد، تعیین و تکلیف ایمنی گود‌ها و مجتمع‌های پر خطر در سطح منطقه 22 نشست تخصصی در معاونت خدمات شهری ومحیط زیست برگزارشد.

تحقیقات در رابطه با مرگ مشکوک مرد جوانی که به گفته صاحبخانه برای سرقت وارد خانه‌اش شده بود به دستور بازپرس جنایی آغار شد.

خرابی یخچال همسایه و انتشار بوی نامطبوع از خانه آنها، تیم جنایی و آتش‌نشانی را به دردسر انداخت.

سه پسر شیشه‌ای وقتی درسرقت از خانه پیرمرد تاجر، وصیت‌نامه او را پیدا کردند به راز پنهان عتیقه‌های باارزش او در خانه پسرش پی برده و نقشه دومین سرقت را هم اجرا کردند.

بیماری خودایمنی هنگامی رخ می‌دهد که دستگاه ایمنی بدن به اشتباه حمله به خود بدن را آغاز می‌کند و می تواند قسمت‌های مختلف اندام‌ها و بافت‌ها را درگیر کند.

رییس پلیس راهور تهران گفت: استفاده و تعداد موتورسیکلت در شهر تهران مانند محدوده خیابان مولوی روز به روز در حال افزایش می باشد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف یک دستگاه تویوتا لندکروز قاچاق به ارزش 100 میلیارد ریال در غرب تهران خبرداد.

پیاده‌روی طولانی‌مدت در اربعین و کالری سوزاندن در مسیر، باعث می‌شود شما تمایل بیشتری برای مصرف غذا و میوه داشته باشید، اما باید در مسیر پیاده‌روی اربعین، دقت بیشتری برای تغذیه خود به خرج دهید.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای یگان حفاظت از محیط زیست استان تهران باید هر چه سریعتر تامین شود.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح گفت: ارزیابی و بازدید از یگان‌های نیرو‌های مسلح توسط تیم ارزیاب قرارگاه مهارت آموزی انجام شد.

حامد یزدی مهر با اشاره به آماده باش مدیریت بحران به دنبال صدور هشدار زرد وزش باد و بارش باران گفت: تهرانی‌ها تا دوشنبه از صعود به ارتفاعات پرهیز کنند.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری‌تهران گفت: شهر تهران 11هزار فایرهیدرانت (شیر آتش نشانی) دارد و به 7 هزار فایرهیدرانت دیگر نیز نیاز دارد.

سیدحسین حسینی‌نژاد بر ضرورت هم‌افزایی بیشتر میان معاونان خدمات شهری و حمل و نقل و ترافیک تاکید کرد و گفت: این هماهنگی و هم‌افزایی منجر به افزایش اثرگذاری بیشتر در حوزه اقدامات ایمنی و مهندسی ترافیک می‌گردد.

رییس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین از همه رسانه‌های آزاد، علما، اندیشمندان و آزادگان جهان خواست که به تولید ادبیات و ترویج گفتمان مناسب جهانی شدن اربعین کمک کنند.