پنج‌شنبه 15 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس سازمان بورس پیشنهاد کرد؛ با هدف تضمین حقوق سهامداران شرکت‌های پرسپولیس و استقلال، کارگروهی مشترک متشکل از نمایندگان سازمان بورس، وزارت ورزش، صداوسیما و نمایندگان فدراسیون فوتبال تشکیل شود.

در حالی که هنوز تکلیف ناوگان MD برای پرواز‌های نجف در اربعین مشخص نشده بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی از ظرفیت ناوگان ایرباس و بویینگ خود استفاده کرده و از ناوگان MD برای پرواز‌های فوق العاده استفاده خواهند کرد.

از ابتدای سال 1404 تا 11 مردادماه، 18میلیارد و 269 میلیون دلار از سوی بانک مرکزی برای واردات کالا‌های اساسی و دارو، صنایع و نیاز‌های خدماتی تامین ارز شده است.

کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: موضوعات فنی تجارت از سال 96 تاکنون روال طبیعی خود را طی می‌کند، اما موضوعات ارزی در این میان بسیار اثرگذار است.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری، کشت فراسرزمینی شلتوک در پاکستان و تبدیل آن به برنج را از موضوعاتی برشمرد که می‌تواند در دستور کار روابط تجاری تهران و اسلام آباد قرار گیرد.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: این فرودگاه در بازه زمانی اربعین امسال برای انجام 2 هزار و 500 پرواز به شهر‌های عراق آمادگی داشته و برنامه ریزی کرده است.

امروز 12 مرداد بازار سرمایه، شاخص کل بورس با کاهش 15 هزار و 862 واحدی در ارتفاع 2 میلیون و 639 هزار واحدی ایستاد.

سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، همکاری مشترکی را برای احداث سه هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز کردند.

بانک مرکزی با ابلاغ آیین‌نامه‌ای، امکان وثیقه‌گذاری 35 نوع دارایی را فراهم کرد.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: از مجموع پنج میلیون و 600 هزار واحد مسکن روستایی کشور، تاکنون بیش از 2 میلیون و 900 هزار واحد، مقاوم سازی شد.

دبیر انجمن صنایع ریلی ایران گفت: در صورتی که توسعه خطوط ریلی بدون ناوگان انجام شود، عملاً مشخص نیست که چه فایده‌ای خواهد داشت. بنابراین، باید دقت کنیم که همزمان با توسعه خطوط، ناوگان هم مورد توجه قرار گیرد.

در راستای پایش دقیق مصرف برق، مانور بررسی تابلو‌های تبلیغاتی در سطح شهر تهران به همت نیرو‌های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اجرا شد.

امروز یکشنبه 12 مردادماه 1404 هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران 84 میلیون و 300 هزار تومان معامله می‌شود.

کارشناس بازار سرمایه گفت: رویکرد پیشنهادی در شرایط فعلی، حفظ سرمایه و کنترل ریسک، نه کسب سود‌های هیجانی است.

معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی در اطلاعیه‌ای، جزئیات تسهیلات ارزی جدید برای بازرگانان، تولیدکنندگان و واردکنندگان کالا‌های اساسی و ضروری را اعلام کرد.

رئیس انجمن سازندگان شهر تهران گفت: همزمان با توقف اجرای شناسنامه فنی و ملکی ساختمان و آثار و تبعات این قانون شاهد کاهش چشم گیر کیفیت ساخت وساز در این بخش شده ایم.