پنج‌شنبه 2 مرداد 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیر نظارت بر عملیات شرکت ملی پالایش و پخش فرآوده‌های نفتی گفت: در دولت چهاردهم تولید فرآورده‌های نفتی با استاندارد یورو رشد 11 درصدی را رقم زده است.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی گفت: براساس سند امنیت غذایی تا افق 1411، تولید محصولات کشاورزی باید به 160 میلیون تن برسد.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت گفت: راه‌اندازی خط لوله تأمین خوراک انشعابی از خط لوله اصلی گوره - جاسک به پالایشگاه بندرعباس صرفه‌جویی سالانه 80 میلیون دلاری از انتقال زمینی به جای دریایی را به همراه دارد.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از کاهش دمای هوا تهران تا دو روز آینده خبر داد و گفت: پنجشنبه شاهد تداوم بارش ها در نواحی شرقی کشور خواهیم بود.

دبیر انجمن پلیمر با اشاره به داشتن 5میلیون تن ظرفیت تولید کمپاندهای پلمیری در کشور گفت: با توجه به ناپایداری انرژی و محدودیت های تولیدی در حال حاضر میزان تولید به یک میلیون تن رسیده است.

یک مقام مسئول در شرکت ملی گاز گفت: میزان تولید گاز در کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 4درصدی یافته است.

پنجاه و پنجمین حراج سکه طلا در حالی با تخصیص 16 هزار و 299 قطعه انواع سکه طلا به پایان رسید که 22 هزار و 907 قطعه انواع سکه ثبت سفارش شد.

رئیس اسبق سازمان تات گفت: سند امنیت غذایی دانش‌بنیان و واقعی است و توسط بخش‌های مختلف دولتی و غیردولتی به اجماع رسیده است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران، با هدف پیشگیری از ابهام و مشکلات ناشی از تغییرات ناگهانی در مقررات تجاری کشور در نامه‌ای به وزیر صمت، خواستار تعیین و ابلاغ سود بازرگانی سال آینده تا پایان بهمن ماه امسال شد.

معاون اسبق وزیر جهاد گفت: سالانه بین 12 تا 15 میلیارد دلار کالای اساسی وارد کشور می‌شود که نقطه آسیب کشور ما است.

مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: افزایش مصرف گاز طبیعی نقش مؤثری در کاهش آلایندگی هوا دارد و روزانه بیش از 21 میلیون مترمکعب سی‌ان‌جی در کشور مصرف می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از خلع ید و قلع و قمع یک بنای احداثی به متراژ 2 هزار و 500 متر مربع در منطقه مرزداران پایتخت به ارزش پنج‌هزار میلیارد ریال خبر داد.

نایب رئیس مجلس گفت: تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن با تمامی امکانات زمینه ساز کاهش چشم گیر معضلات در حوزه مسکن کشور می شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: دستورالعمل واردات آیفون با رویه تجاری در حال آماده‌سازی است به زودی ابلاغ خواهد شد.

طبق اعلام بانک مرکزی از اول فروردین تا 12 دی ماه امسال 53 میلیارد و 169 میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، کالا‌های تجاری و بازرگانی و خدمات تأمین شده است.

سازمان هواشناسی نسبت به تشدید بارش در پنج استان و همچنین وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج به بیش از 2 متر در آب‌های جنوب کشور هشدار داد.