سه‌شنبه 9 دی 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

بورس کالای ایران در نامه‌ای به شرکت‌های کارگزاری، مهلت تسویه قراردادهای مشمول انفساخ را افزایش داد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه این وزارتخانه وظایف سنگینی در دوره جنگ تحمیلی برعهده دارد، گفت: با مراقبت جدی از تداوم روند عادی جریان تولید در کشور به همراه صنایع و اصناف برای پشتیبانی کامل از مردم و نیرو‌های نظامی و تامین مایحتاج آنان آمادگی کامل داریم.

قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه 31 خرداد ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن گفت: شبکه ریلی در اوج آمادگی برای حمل و نقل کالا و مسافر قرار دارد و خدمات بازرگانی این شرکت در حال افزایش است.

رئیس انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران از استمرار تولید و تأمین کامل نیاز بازار داخلی خبر داد و گفت: «ظرفیت تولید کشور به اندازه‌ای است که حتی تصور کمبود محصولات شوینده در بازار جایی ندارد.»

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت مرغ و پروتئینی کشور با تاکید بر استمرار کامل و بدون وقفه فعالیت‌های این بخش در شرایط حساس فعلی، از آمادگی کامل زنجیره تامین و توزیع محصولات در سراسر کشور خبر داد.

در سومین جلسه هیأت سرمایه‌گذاری خارجی در سال 1404، با تصویب 83 درخواست سرمایه‌گذاری به ارزش 1.5 میلیارد دلار، مجموع سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در سه‌ماهه اول سال به 10 میلیارد دلار رسید.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: سالانه 135 میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می‌شود.

سخنگوی صنف جایگاهداران گفت: حق‌العمل جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی 40 درصد و جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی 70 درصد افزایش پیدا کرد.

معاون تنظیم‌گری و نظارت بانک مرکزی گفت: هیچگونه کمبود اسکناسی در کشور وجود ندارد و اخباری که بعضا منتشر می‌شود کاملا غلط است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: برداشت مکانیزه در سطح 50 درصد اراضی اجرا شد و کماکان برداشت مکانیزه بی وقفه ادامه دارد.

کشتیرانی در اطلاعیه‌ای با اشاره به ساعات تردد شناور‌های ناوگان به منظور جابجایی مسافران از مبادی «بندرعباس به بندر شارجه» و «بندر لنگه به دوبی» از تمامی مسافران محترم درخواست کرد تا با توجه به سوءاستفاده‌های صورت گرفته، ضمن حصول اطمینان از موجودی بلیت پیش از عزیمت به بنادر مسافری، نسبت به تهیه بلیت صرفاً از طریق دفاتر رسمی این شرکت اقدام کنند.

پالایشگاه تهران در سلامت کامل به فعالیت خود ادامه می‌دهد و دود متصاعد شده در بامداد امروز ناشی از سوختن ته‌مانده سوخت در یکی از مخازن انبار نفت ری است و ارتباطی با این پالایشگاه ندارد.

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت: تشریفات و فرآیند‌های واردات، صادرات و ترانزیت در گمرکات بزرگ کشور از جمله شهید رجایی، بوشهر، امام خمینی خوزستان و سایر مبادی بندری، ریلی و جاده‌ای به صورت تمام وقت در حال انجام است.

نایب رئیس انجمن کامیونداران گفت: سه نرخی شدن گازوئیل برای کامیونداران تا 6 ماه حذف شده تا با برنامه ریزی دقیق‌تر این طرح اجرایی شود.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: مردم در مبادلات خود در رابطه با خرید و فروش مصنوعات طلا مقداری صبوری و مدیریت کنند تا قیمت‌ها تثبیت شود.