سه‌شنبه 23 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مسئول سالن مرکز مدیریت راه های کشور گفت: با توجه به افزایش حجم بازگشت مسافران ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور برقرار است‌.

رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: با توجه به زایش های مناسب پاییز و زمستان و حجم واردات گوشت گرم و منجمد، کمبودی در عرضه نداریم.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: همزمان با پرداخت تسهیلات 550میلیون تومانی ساخت 2ونیم میلیون پروژه نهضت ملی مسکن تا دوسال آینده به اتمام می‌رسد.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: میزان صدور پروانه‌های ساختمانی همزمان با افزایش سرمایه بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ساخت رشد 20 درصدی داشته است

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: همزمان با همکاری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات بافت فرسوده و ارائه بسته‌های تشویقی روند نوسازی بافت‌های فرسوده افزایش یافت.

آمار 10 ماهه انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نشان می‌دهد که جز برای مقاطع و محصولات فولادی، نیاز کشور به واردات زنجیره آن و فولاد نسبت به سال گذشته کمتر شده است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: با توجه به نوسان قیمت گوشت قرمز، تقاضا برای خرید قزل آلا در بازار افزایش یافته است.

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به بازنگری سند راهبردی گروه مطابق با ابلاغیه مقام معظم رهبری در توسعه دریامحور، از عقد قرارداد ساخت 10 فروند شناور با سازندگان داخلی خبر داد.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت از تجارت غیر نفتی 50 میلیارد دلاری ایران و 15 کشور همسایه در 10 ماهه امسال خبر داد.

رئیس انجمن خرما گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخیره سازی، کمبودی در عرضه خرمای ماه رمضان نداریم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: گلوگاه ترافیکی در مسیر شمال کشور حد فاصل منجیل _ رودبار تا پایان سال بازگشایی می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: افراد با مراجعه به سایت facility.udrc.ir می‌توانند از قرارگیری ملک خود در محدوده بافت فرسوده مطلع شوند.

بلاتکلیفی بحث لفظ خودرو‌های متعارف و نامتعارف در قانون، چشم‌انتظار تعیین تکلیف در مجلس است؛ موضوعی که تصویب آن می‌تواند مشکلات بسیاری را مرتفع کند.

رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط خودرو از اسقاط 300 هزار خودرو و موتور سیکلت برای سال آینده خبر داد.

از روز گذشته (21 بهمن) بخش قرارداد اجاره سامانه ایران املاک از دسترس خارج و سامانه «خودنویس» جایگزین آن شده است.

خجسته‌مهر از امضای 14 میلیارد دلار قرارداد جدید برای توسعه میدان‌های نفت و گاز کشور و اجرای طرح فشارافزایی در میدان پارس جنوبی تا پایان سال خبر داد.