سه‌شنبه 23 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به ذخایر سیب زمینی مانده در انبارها و عرضه محصول نو پیش بینی می شود که مازاد تا پایان سال به 700 تا 800 هزارتن برسد.

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: طی ماه های اخیر صادرات زعفران روند نزولی داشته به طوریکه رشد صادرات نسبت به سال قبل به 4 درصد رسیده است.

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: تاکنون بیش از 750 میلیون یورو ارز برای واردات خودرو‌های بنزینی و هیبریدی و بیش از 200 میلیون یورو برای واردات خودرو‌های برقی تخصیص یافته است.

اوجی گفت: با وجود هوای سرد تأمین گاز پایداری داشتیم و در هیچ منطقه‌ای قطعی گاز نداشتیم.

رئیس اتحادیه مرغ تخم گذار تهران گفت: در صورت عدم محدودیت، پتانسیل صادرات تخم مرغ تا 150 هزار تن وجود دارد.

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: مقررات حوزه گمرکی، محدودیت‌های برق و گاز و مواردی از این دست باید یک ماه قبل از اعمال به اطلاع فعالان اقتصادی برسد.

قیمت برخی از خودرو‌های موجود در بازار آزاد 17 بهمن ماه را در این خبر مشاهده می‌کنید.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: با عقب ماندگی جدی در حوزه خدمات فرودگاهی روبرو هستیم که باید جبران شود.

امروز هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران 32 میلیون و 200 هزار تومان معامله می‌شود.

مهرداد بذرپاش گفت: 100 درصد با حضور ایرلاین‌های خارجی در پرواز‌های داخلی موافق هستم که می‌تواند زمینه‌ساز افزایش تقاضا در این حوزه شود.

کارشناس بازار سرمایه گفت: شاخص کل بورس امروز با کاهش هزار و 216 واحدی همراه شد و همچنین شاهد خروج 164 میلیارد تومان پول اشخاص حقیقی از سهام و حق تقدم بودیم.

مدیرعامل فرودگاه مهرآباد گفت: 8 پروژه فرودگاهی کشور که تماما توسط متخصصان داخلی ساخته شده است به ارزش 1500 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با بهره برداری از شبیه‌ساز تمام ایرانی صرفه‌جویی 5 میلیون دلاری در این بخش خواهیم داشت.

وزیر راه وشهرسازی گفت: در برابر تخلف و گران فروشی ایرلاین ها تا پای لغو مجوز ایستاده ایم و اجازه تخلف نخواهیم داد.

معاون آموزش و ترویج سازمان تحقیقات گفت: طرح الگوی کشت به بیش از 70 درصد در بخش کشاورزی رسیده است.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: تا اوایل اسفند به شرکت‌ها اعلام می‌کنیم که دیگر نیازی به نسخه کاغذی در خصوص دارو نیست و در این بخش نسخه حذف می‌شود.