چهارشنبه 24 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

در حال حاضر 9 میلیون پایانه فعال تراکنش در صنعت پرداخت کشور وجود دارد که در آن‌ها 50 میلیون نفر با 400 میلیون کارت بانکی تراکنش انجام می‌دهند.

کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز حقیقی‌ها 165 میلیارد تومان پول از سهام و حق تقدم خارج کردند.

سخنگوی سازمان مالیات گفت: با استفاده از سامانه اندرویدی مالیاتی بخشی از مشکلات مودیان نوع یک و دو که برای وارد کردن اطلاعات خود با مشکل مواجه بودند برطرف می‌شود.

معاون وزیر صمت گفت: در حال حاضر سهم صنایع در GDP (تولید ناخالص داخلی) کشور کمتر از 7 درصد است.

مدیرعامل اسبق اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به سرانه مصرف و تولید جوجه داخل، نیازی به واردات نداریم.

مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران گفت: افرادی که از طریق آگهی در سایت‌ها اقدام به خرید وفروش امتیازهای نهضت ملی مسکن می‌کنند بعدا با مشکل مواجه خواهند شد.

رئیس مرکز فناوری داده و اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت صمت از راه‌اندازی درگاه ثبت استثنائات کسر از تعهدات ارزی صادرکنندگان خبر داد.

قیمت برخی از خودرو‌های موجود در بازار آزاد سه‌شنبه 19 دی ماه را در این خبر مشاهده می‌کنید.

امروز هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران 30 میلیون و 500 هزار تومان معامله می‌شود.

مدیر‌کل ترانزیت و توافقنامه‌های بین‌المللی سازمان بنادر گفت: بندر چابهار به عنوان دروازه‌ای جدید برای توسعه خدمات چند وجهی کریدور شمال - جنوب در نظر گرفته شده و زمینه‌ساز افزایش کارایی حمل ونقل ترکیبی می‌شود.

معاون وزیر صمت گفت: در حال حاضر بیش از 22 هزار تن فولاد خام و 446 هزار تن آلمینیوم در کشور تولید می‌شود.

سخنگوی صنعت برق گفت: در سناریو‌های مختلف برنامه‌ریزی شده که با وجود کم بارشی و اثر احتمالی روی نیروگاه‌های برق آبی همچنان تأمین برق پایدار داشته باشیم.

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: ارزبری تولید فولاد در کشور با بیش از 60 درصد کاهش به 65 دلار به ازای هر تن رسیده است.

مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال گفت: علی رغم آنکه ظرفیت ما تولید 10 میلیون نهال گواهی شده است، اما در کشور ما این عدد فقط 1.5 درصد است.

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: از ابتدای امسال تا پایان هفته اول دی، 13483 گواهی تمکن مالی صادر شده که از این تعداد 9336 گواهی به صورت الکترونیک بوده است.

سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد هرگونه افزایش قیمت روغن موتور بدون اخذ مجوز کارگروه تنظیم بازار ممنوع است.