جمعه 21 شهریور 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: امروز جمعه سوم فروردین ماه سامانه بارشی جدید از غرب وارد کشور شده و زمینه ساز بارش باران و وزش باد شدید خواهد شد.

با توجه به سیاست وزارت جهاد مبنی بر ایجاد شرایط مساعد تولید و واردات گوشت قرمز گرم و منجمد، قیمت این اقلام در ایام نوروز در سراشیبی قرار گرفته است.

به گفته مسئولان، در حال حاضر 12 بانک در زمینه ارائه خدمات چک الکترونیک فعال هستند و زیرساخت‌های فنی چک الکترونیک در همه 30 بانک کشور بطور کامل فراهم شده است.

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: رفع موانع تولید به ویژه در بخش دریافت تسهیلات خود می‌تواند زمینه‌ساز افزایش تولید و تکمیل زنجیره ارزش در کشور شود.

رئیس مرکز خشکسالی گفت: کشاورزان مدیریت برداشت از منابع آب‌های زیرزمینی را در دستور کار قرار دهند.

سرپرست دفتر کشور‌های آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت از رشد 28 درصدی صادرات ایران به خاک روسیه خبر داد.

رئیس سازمان عشایر گفت: تامین نهاده‌های دامی عشایر در اولویت کاری سازمان قرار دارد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی گفت‌: تعداد پرواز‌های مسافری در ترمینال یک هزار و چهار و در ترمینال سلام 185 فروند انجام شده است.

کارشناس انرژی گفت: کسری بنزین و سایر حامل‌های انرژی در کشور در حال تبدیل شدن به یک مسئله جدی است.

مدیرعامل شرکت بورس تهران گفت: بورس تهران در راستای پذیرش شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال اقدام به اصلاح دستورالعمل پذیرش کرده و شرایط لازم برای پذیرش این شرکت‌ها در بورس را فراهم کرده است.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: بعد از گذشت 26 سال، هزارتن مرغ به عراق صادر شد.

رئیس اتحادیه مرغداران میهن گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ به بیش از یک میلیون و 400 هزارتن برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: میزان تردد خودرو‌های شخصی در جاده‌های کشور با کاهش 11 درصدی و میزان تردد ناوگان حمل و نقل عمومی با کاهش 10 درصدی مواجه هستند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از پرداخت وام ودیعه مسکن به 161 هزار و 11 نفر از شهروندان استان تهران طی 4 سال اخیر خبر داد.

نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: با توجه به فراوانی تولید، بیش از 50 درصد سیب و مرکبات در سردخانه‌ها ذخیره‌سازی شده که بدین منظور روان‌سازی صادرات امری ضروری است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران از اجرای 20 پروژه برای گذر از اوج بار تابستان 1403 در این شرکت خبر داد که تاکنون طراحی و اجرا شده است.