سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان
سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان
منابع خبری از سفر وزیر کشور ایران به عراق و دیدار با همتای عراقی خود در گذرگاه زرباطیه خبر دادند.
امیر خلبان قربانی گفت: آمادگی یگانهای بالگردی در دنیا به طور میانگین 75 درصد است در حالی که آمادگی عملیاتی هوانیروز ارتش 5 درصد بیش از میانگین جهانی است.
امیر خلبان قربانی گفت: آمادگی یگانهای بالگردی در دنیا به طور میانگین 75 درصد است در حالی که آمادگی عملیاتی هوانیروز ارتش 5 درصد بیش از میانگین جهانی است.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، صبح امروز در محل وزارت امور خارجه از «احمد عطاف» همتای الجزایری خود استقبال کرد.
محسن زنگنه گفت: کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم در جلسهای با حضور وزرای اقتصاد و نیرو منابع و مصارف لایحه برنامه هفتم را بررسی کرد.
سفیر ایران در دیدار با وزیر خارجه سیرالئون بر جایگاه آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.
حجتالاسلام والمسلمین صالحی نسب گفت: دشمنان به دنبال تفرقهافکنی و ایجاد کینه و اختلاف در بین مذاهب و آحاد جامعه هستند تا جامعه اسلامی را به خود مشغول کنند.
مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی به بررسی بخش آب در لایحه برنامه هفتم پرداخت.
رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی به بیانیه مشترک تروئیکای اروپایی پس از پایان نشست شورای امنیت برای بررسی قطعنامه 2231 واکنش نشان داد.
سرلشکر سلامی در پیامی در گذشت حاجیه خانم نصرت همراهی، مادر شهید دقایقی را تسلیت گفت.
وزیر خارجه الجزایر که به دستور رئیس جمهور این کشور عازم ایران شده بود، در سفری رسمی وارد تهران شد.
مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی به بررسی وضعیت حوزه انرژی در لایحه برنامه هفتم پرداخت.
لطف الله سیاهکلی گفت: تعرفه گمرکی ابزار مناسبی برای حمایت از تولید داخل است تا خودروسازان بتوانند ارز تهیه کرده وکیفیت تولید داخل را ارتقا دهند.
معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: دولت از فرد و جریان خاصی در انتخابات مجلس شورای اسلامی حمایت نخواهد کرد.
وزیر خارجه با بیان این که از ابتکار چین برای تحقق صلح در اوکراین استقبال میکنیم، گفت: ما در جنگ اوکراین در کنار هیچ یک از طرفین جنگ نیستیم.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: از هر دستگاهی میپرسیم چرا به وظیفه خود در قانون هوای پاک عمل نکردید، میگویند اعتبارات پرداخت نشده است.