دوشنبه 9 شهریور 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در جمهوری اسلامی موریتانی پیش از عزیمت به محل مأموریت با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه دیدار کرد.

معاون اجرایی رئیس خبر داد که رئیس جمهور به زودی به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر می‌کند.

سیدمجتبی ابطحی گفت: برای ما جهان عاری از اسرائیل بسیار مهم است، مبارزه ما با صهیونیست دینی است نه سیاسی وسهم جهان اسلام در قدرت جدید جهان عاری از اسرائیل است.

حجت الاسلام آزادی‌خواه گفت: استقبال سعودی‌ها از برنامه‌های حجاج ایرانی بسیار گرم بود و این امر می‌تواند مقدمه‌ای برای برگزاری حج عمره مفرده در سال آینده باشد.

روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر ادامه درگیری شدید پلیس فرانسه با مردم عادی و تداوم اعتراضات در این کشور پرداخته‌اند.

آقای رئیسی بعد از دیدن گفتگوی بدون تعارف با پاکبان شریف شهرداری بانی آرزویش یعنی سفر کربلا به همراه خانواده اش شدند.

مخبر گفت: شرکت‌های روسی از فرصت سرمایه‌گذاری در سواحل مکران استفاده کنند که با توجه به استقبال برخی از کشور‌های همسایه سرعت تصمیم اهمیت دارد.

وزیر خارجه آفریقای جنوبی از دعوت رسمی رئیس جمهور این کشور از آیت‌الله رییسی برای حضور در اجلاس بریکس خبر داد.

دفتر حفاظت منافع ایران در مصر جنایت‌های رژیم صهیونیستی در شهر جنین را به شدت محکوم کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان با واهان خاچاتوریان رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتگو گرد.

امیر حیدری گفت: نیروی زمینی ارتش با بیش از 150 شرکت دانش بنیان در زمینه ارتقای توان تهاجمی خود همکاری می‌کند.

باقری گفت: تحول در ساختار‌های نیروی زمینی ارتش در سالیان اخیر بسیار عظیم بوده و نیروی زمینیِ امروز، تفاوت‌های مشهودی با دهه اول انقلاب دارد.

صفری گفت: برنامه ریزی برای جذب 6 میلیون گردشگر سلامت در سال به همراهی و هماهنگی تمامی سازمان‌ها و نهاد‌های مسئول نیاز دارد.

طرح بزرگ راه‌آهن اردبیل - میانه در دور دوم سفرهای استانی با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدی سیرت گفت: باید تمدن قرآن‌محور آینده را برای نجات بشریت از آموزه‌های شیطانی ماتریالیستی و الحادی باطل پایه‌گذاری کنیم.

واهان خاچاتوریان گفت: ما در سخت‌ترین دوره‌های تاریخ کشورمان حمایت جمهوری اسلامی ایران از ارمنستان را احساس کردیم.