دوشنبه 16 شهریور 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سردار جلالی در واکنش به مطالبات رئیس جمهور در حوزه امنیت فضای سایبری به بیان برخی از الزامات و چگونگی تحقق این مطالبات پرداخت.

سجادی نسبت به اعتراضات در زمینه مالکیت ورزشگاه درفشی‌فر واکنش نشان داد.

لطیفی گفت: پیشنهاد دولت این است که بعد از ساعت یک بعد از ظهر دستگاه‌هایی که در تهران هستند، به صورت دورکاری باشند.

محمدمهدی اسماعیلی گفت: باید با تعامل مسائل و مشکلات را حل کرد و تعامل شکل گرفته میان وزارت ارشاد و خانه سینما کاملا دوسویه است.

سخنگوی دولت از تصویب لایحه حمایت از اتباع حقوقی و حقیقی ایرانی در برابر تحریم‌ها جلسه هیئت دولت خبر داد.

عیسی زارع پور گفت: نظر تخصصی ما در وزارت ارتباطات آن است که در بحث مسدودیت گوگل پلی باید تجدید نظر شود و این موضوع را نیز دنبال خواهیم کرد.

دبیر شورای نگهبان گفت: تاکید رهبر انقلاب بر تقویت ایمان و امید برخاسته از شناخت کامل ایشان از فرصت‌ها و تهدید‌های پیش رو است.

رئیسی گفت: بانک‌ها به تکالیف قانونی و تعهدات خود در اختصاص سهم مسکن از تسهیلات بانکی عمل کنند.

معاون اجرایی رئیس جمهور اعلام کرد: آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور روز پنجشنبه (18 خرداد) به استان آذربایجان شرقی سفر می‌کند.

پیمان جبلی گفت: ستاد انتخابات صدا و سیما را با تاکید بر همان چهار راهبرد امنیت، سلامت، مشارکت و رقابت که مقام معظم رهبری فرمودند تشکیل دادیم.

رئیس جمهور روز یکشنبه به سه کشور ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا سفر خواهد کرد.

خزعلی گفت: درباره شناور شدن شروع ساعت کار بانوان بخشنامه صادر خواهد شد تا بانوانی که کودک زیر 7 سال دارند از این مزیت بهره ببرند.

بهرام عین اللهی گفت: طرح جدیدی داریم که در مکانی مناسب در چابهار با کمک قرارگاه خاتم بیمارستانی مناسب ایجاد کنیم که به زودی قرارداد آن نیز بسته خواهد شد.

رئیسی با اشاره به تغییر ساعت کار ادارات، اقناع‌سازی افکار عمومی در خصوص اهداف و ثمرات این تصمیم را امری مهم و موثر در همراهی مردم با اجرای آن دانست.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به آن که تالاب‌ها خصوصا در جنوب کشور وضعیت مناسب آبگیری داشته اند وضعیت ریزگرد‌ها مناسب است.

حسینی گفت: برنامه هفتم در روز یکشنبه (21 خرداد) توسط رئیس جمهور به مجلس تقدیم می‌شود.