دوشنبه 26 مرداد 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس مجلس می‌گوید براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی هر پلتفرم خارجی که بخواهد در داخل کار کند باید ضوابط و مقررات را بپذیرد.

معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسحاقی از برگزاری همایش ما و غرب در آراء و اندیشه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در 19 آبان امسال خبر داد.

نمایندگان مجلس برای تامین نظر شورای نگهبان با اصلاح بند (الف) ماده (58) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موافقت کردند.

یکی از دستورکارهای امروز مجلس گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح بند (الف) ماده (58) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر خطوط قرمز ایران در مذاکرات پرداخته‌اند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس می‌گوید براساس قانون فعلی، استفاده از نیروی کار اتباع غیرمجاز تخلف محسوب می‌شود و با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود.

گفتگوی ویژه خبری شنبه شب به موضوع تحولات کشور سودان اختصاص داشت.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس نوشت: اگر قصد افزایش حقوق اساتید جوان دانشگاه را دارید به اندازه کافی دیر شده است. مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن کشتار بی‌رحمانه مردم سودان، گفت: از دست رفتن یکپارچگی سرزمینی به ضرر مردم و همسایگان سودان است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به تصویب دستورالعمل پدافند شهری، تأکید کرد: این دستورالعمل برای تمامی دستگاه‌های اجرایی کشوری لازم‌الاجراست.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری انقلاب به انتشار اخبار جعلی از سوی یک رسانه وابسته به منافقین واکنش نشان داد.

وزیر امور خارجه در واکنش به کشتار بی‌گناهان در سودان تأکید کرد: تروریسم و خشونت علیه افراد بی‌گناه، به هر شکل و در هر نقطه از جهان، باید همواره محکوم شود.

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور خبر برخی رسانه‌ها درباره تصمیم به برکناری یکی از وزرای دولت در جلسه محرمانه را خلاف واقع دانست.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی، فرارسیدن هفتاد و یکمین سالروز آغاز انقلاب آزادی‌بخش و روز ملی الجزایر را به وزیر امور خارجه این کشور تبریک گفت.

وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با الجزیره تأکید کرد: برای هر احتمالی آماده‌ایم و انتظار هرگونه رفتار خصمانه از رژیم صهیونیستی را داریم.

رسایی گفت: شبکه شریان با هدف پیوند میان اندیشه و عمل انقلابی، در انتخابات مجلس دوازدهم موفق به معرفی نمایندگانی از بدنه دغدغه‌مند جامعه شد و اکنون با همان رویکرد، برای انتخابات شورای شهر تهران و دیگر نقاط کشور برنامه‌ریزی می‌کند.