پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان «لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران» را بررسی کرد.

رئیس جمهور، تاکید کرد: حیاتی‌ترین مسئله‌ای که باید به آن توجه داشته باشیم، این است که تعادل و تناسب را بین منابع و مصارف درنظر بگیریم.

وزیر خارجه ایران گفت: پیام‌هایی به شکل مستقیم، غیرمستقیم یا از طریق واسطه‌ها بین ما و طرف آمریکایی تبادل شده، و هیچ‌گاه موضوعی غیر از هسته‌ای مورد گفت‌و‌گو نبوده است.

نمایندگان مجلس با کلیات طرح توسعه بهره‌برداری و ارتقای ایمنی معادن زغال سنگ موافقت کردند.

حسینی می‌گوید سه سال دوره گذار برای واحد پولی جدید در نظر گرفته شده که طی آن اسکناس‌های قدیم و جدید به‌صورت هم‌زمان با هم در کار خواهند بود.

وزیر امور خارجه صبح امروز در جمع سفرا، کارداران و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی مقیم تهران حاضر شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادعای کوچک‌زاده درباره NPT را رد کرد.

قالیباف طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی از احکام راجع به‌مهریه را برای اصلاح به کمیسیون قضایی و حقوقی ارجاع کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تصویب حذف چهار صفر از پول ملی رای دادند.

قالیباف می‌گوید رفع ناترازی انرژی و تأمین مسکن، دو اولویت حیاتی است که مجلس و دولت را ملزم به همکاری نزدیک می‌سازد.

یکی از دستورکارهای امروز مجلس گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی کشور است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در لیبی با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مراسم تقدیر از قهرمانان تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی توسط نمایندگان مجلس برگزار شد.

روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر موافقت مشروط حماس با طرح آتش‌بس پرداخته‌اند.

طبق قانون برنامه هفتم مسئولیت ثبات‌بخشی در اقتصاد برعهده بانک مرکزی است و وزیر اقتصاد نباید در آن دخالت کند.

سخنگوی وزارت خارجه، با اشاره به ادامه جنایت‌های رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه تاکید کرد: جهان باید این قانون‌شکنی‌های وحشیانه را متوقف کند و بی‌کیفرمانی جنایتکاران جنگی و نسل‌کش را پایان دهد.