پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مهاجرانی گفت: هیچ دولتی به تنهایی قادر نیست همه نیاز‌ها و مشکلات را برطرف کند.

روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر فعالسازی مکانیسم ماشه و بازگشت تحریم‌های سازمان ملل پرداخته‌اند.

نماینده مجلس می‌گوید بسیاری از انبارهای استراتژیک کشاورزی با کمبود مواجه هستند درحالی‌که وزیر ادعا می‌کند که ما شرایط خوبی داریم، اما اوضاع به این شکل نیست.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، در پیامی به کشور‌های غربی هشدار داد که اگر از حسن نیت ایران در مذاکرات سوءاستفاده کنند، این بار پاسخ ایران با شدت بیشتری همراه خواهد بود.

ایروانی گفت: امروز شورای امنیت فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد و روسیه و چین با حسن نیت ابتکاری متوازن برای تمدید قطعنامه 2231 و حفظ دیپلماسی ارائه کردند.

ایران در بیانیه‌ای اقدام سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس در سوء استفاده از ساز و کار حل و فصل اختلاف برجام برای بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت را محکوم کرد.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، به‌صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرد.

مشاور و دستیار رهبری در واکنش به مطرح شدن اسنپ‌بک نوشت: صرف‌نظر از زیر سوال بودن مشروعیت و موازین حقوقی آن، باید توجه داشت که تحریم‌های فعلی آمریکا چند برابر تحریم‌های مندرج در برجام است.

سخنگوی دولت گفت: مصوب شد کارگروه ویژه‌ای برای حفاظت از جنگل‌های زاگرس و شمال تشکیل شود.

معاون وزیر خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران نشان داده است که برای مواجهه با هر سناریویی آمادگی دارد و رفتار، سیاست‌ها و اقدامات خود را مطابق رفتار و اقدامات طرف‌های مقابل تنظیم می‌کند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، و چو هیون، وزیر امور خارجه کره جنوبی، امروز جمعه 28 شهریور طی تماسی تلفنی درباره موضوعات دوجانبه و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.

معاون وزیر امور خارجه ایران موضع‌گیری تروئیکای اروپا درباره بازگردانی تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران تا پایان سپتامبر را سوءاستفاده از سازوکار‌های مقرر در توافق هسته‌ای خوانده و گفت که در صورت ادامه پیدا کردن رفتار غیرمسؤولانه تروئیکای اروپا، ایران قادر به پذیرفتن توافق هسته‌ای جدید نخواهد بود.

حجت‌الاسلام علی‌اکبری می‌گوید در اسنپ‌بک و امثالهم اگرچه دستگاه دیپلماسی وظیفه خود را انجام می‌دهد، اما تحریم‌های فلج‌کننده یک بازی است و ملت ما فریب نمی‌خورد.

«اسماعیل بقائی» در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: چرا رئیس‌جمهور ماکرون باید برای رد پیشنهادی که خودش اعتراف می‌کند پیشنهاد معقولی از جانب ایران بوده است، با عجله یک کانال تلوزیونی اسرائیلی را انتخاب کند و در عوض به مخاطبان "منتخب" خود اطمینان بدهد که اسنپ‌بک قطعی است؟!

«دفتر تنظیم و نشر آثار و اندیشه‌های سردار شهید غلامعلی رشید»، به‌منظور جمع‌آوری، ساماندهی و انتشار اندیشه‌های بلند این سردار سرافراز اسلام و انجام اقدامات منسجم، ساختارمند و دقیق در این‌خصوص تشکیل و فعالیت آن آغاز شد.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر عملکرد سال اول برنامه هفتم پیشرفت، گفت: اقدامات بسیار خوبی در سال نخست اجرای این برنامه انجام شده است که باید توسط دستگاه‌های اجرایی ادامه یابد.