جمعه 2 مرداد 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس پیشین بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جنایات رژیم صهیونی به سرکردگی آمریکا نکاتی را بیان کرد.

حسن کاظمی قمی سفیر پیشین کشورمان در افغانستان با اشاره به حضور پررنگ مردم در دفاع مقدس 12 روزه نکاتی را بیان کرد.

نماینده مجلس و عضو شورای عالی فضای مجازی با اشاره به حضور مردم در دفاع مقدس 12 روزه نکاتی را بیان کرد.

حسین سیمایی صراف با اشاره به هدف قرار دادن شخصیت های علمی کشورمان توسط رژیم صهیونی نکاتی را بیان کرد.

رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: تقریباً تا بعد از ظهر امروز 2 میلیون و 850 هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند.

وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای به مناسبت بیست و هفتمین سالگرد حمله به کنسولگری ایران در مزار شریف، بر لزوم روشن شدن ابعاد این جنایت تروریستی تأکید کرد.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: دیپلماسی فعال به عنوان نکته‌ای اساسی و مهم در حوزه فراجا، تاثیر بسیار مهمی در راستای بهبود کار و انجام بهتر ماموریت‌ها نسبت به گذشته داشته است.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در تماسی تلفنی با نوری المالکی نخست‌وزیر پیشین عراق درباره تحولات منطقه و تأکید بر حمایت از جبهه مقاومت گفت‌و‌گو کرد.

سخنگوی وزارت خارجه درباره همکاری ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، با تأکید بر اینکه به‌شدت نسبت به عملکرد آژانس معترض هستیم، گفت: ایران به تعهدات خود پایبند است.

علی لاریجانی پس از بازگشت به شورای عالی امنیت ملی آیه 101 سوره مبارکه یوسف را به عنوان اولین پیام خویش در فضای مجازی منتشر کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور ضمن تبریک انتصاب علی لاریجانی به سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: دولت وفاق ملی از هرگونه کمک و همکاری با دبیرخانه دریغ نخواهد کرد.

رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه ما هرگز آغازگر جنگی نبوده‌ایم، گفت: از جنگ آموخته‌های بسیار خوبی داریم و حتماً دشمن را سرجایش خواهیم نشاند.

نمازجمعه این هفته تهران، هفدهم مرداد ماه به امامت حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

درخواست ایران برای برگزاری نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی درباره غزه وزیر خارجه ایران خواستار برگزاری نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی برای رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه شد.

مقصودی می‌گوید قانونِ بسیار خوب تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها آن‌گونه که باید و شاید، در میدان اجرا و در سطح عملکرد، خروجی ملموس و قابل قبولی نداشته است.

نمازجمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.