جمعه 30 مرداد 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین‌الملل در پیامی نوشت: هر حکومتی در منطقه یا خارج از آن بخواهد تجربه شکست خورده قبل، راجع‌به دالان رنگزور را تکرار کند با برخورد محکم ایران رو‌به‌رو می‌شود.

رئیس‌جمهور بر ضرورت بازنگری در مدل خصوصی‌سازی و تمرکز بر واگذاری مدیریت همراه با نظارت تأکید کرد و گفت: دولت با رویکردی جدی، در پی اصلاح و بهبود این فرآیند بر اساس منطق کارآمدی است.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت همکاری جدی همه دستگاه‌ها برای تسریع در احداث نیروگاه‌های انرژی تجدیدپذیر گفت: همه اجزای توسعه در کشور باید منوط به وجود و تمهید تامین آب باشد.

رفیع‌زاده گفت: معتقدیم کاهش تشکیلات موازی و هزینه‌های غیرضرور، منابع بیشتری را برای حمایت از کشاورزان آزاد می‌کند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با بیان این‌که وفاق تنها راه نجات کشور است، گفت: نمی‌گویم که این راه نسبت به راه‌های دیگر ارجحیت دارد، بلکه معتقدم تنها راه ما برای خلق موفقیت‌های پایدار در جامعه، وفاق است تا بتوانیم با وجود تنوع دیدگاه‌ها به یک نگاه مشترک برای حل مسائل کشور برسیم.

سخنگوی دولت نوشت: سامانه فواد؛ گام مثبت سازمان اداری و استخدامی برای شفافیت، پاسخگویی و صیانت از حقوق مردم است.

سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لهستان در آستانه عزیمت به محل مأموریت با وزیر امور خارجه دیدار کرد و گزارشی از وضعیت روابط دوجانبه تهران - ورشو و برنامه پیشنهادی ارائه کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور به منظور شرکت در سومین کنفرانس کشور‌های در حال توسعه محصور در خشکی وارد آوازه شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت که تهران از مذاکره گریزان نیست، اما در هرگونه مذاکرات باید اطمینان حاصل شود که این اقدام به فرصتی برای اتلاف وقت تبدیل نخواهد شد.

تصویب‌نامه هیئت وزیران درباره آیین‌نامه مسئولیت اجتماعی شرکت‌های تحت مدیریت دولت از سوی معاون اول رئیس جمهوری ابلاغ شد.

مشاور و دستیار رهبری انقلاب گفت: متاسفانه در حوزه بهره‌وری آب ضعیف عمل کردیم و این امر باید جدی گرفته شود.

عارف به منظور شرکت در سومین کنفرانس کشور‌های در حال توسعه محصور در خشکی، تهران را به مقصد آوازه ترک کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: امیدواریم با سفر رئیس جمهور به پاکستان، سرفصل جدید و جهش تازه‌ای در ابعاد امنیتی و اقتصادی میان دو کشور ایجاد شود.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در حکمی اکبر ثقفیان را به‌عنوان رئیس ستاد سی‌و‌نهمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی منصوب کرد.

عزیزی نوشت: هیئت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که هفته آینده به ایران سفر می‌کند صرفاً مجاز به مذاکرات فنی با طرف ایرانی است.

معاون اول رئیس‌جمهور برای شرکت در سومین کنفرانس کشور‌های در حال توسعه محصور در خشکی، به ترکمنستان سفر می‌کند.