سه‌شنبه 20 آبان 1404

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

آخرین جلسه بررسی گزارش سطح اول تفریغ بودجه سال 1403 در هیئت عمومی دیوان محاسبات کشور با بررسی موارد مراعا مانده نهایی شد.

گودرزی اعلام کرد نمایندگان مجلس به مناسبت آغاز اجلاسیه دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، روز چهارشنبه 21 خرداد با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند.

بقائی گفت: ایران مجموعه‌ای از گام‌ها و اقدامات را تدوین و آماده کرده است؛ طرف‌های مقابل کم و بیش از امکانات و توانایی‌های ما آگاه هستند.

کریستیانو در فصل گذشته فوتبال باشگاهی با وجود گلزنی‌های متوالی که در لیگ قهرمانان آسیا و لیگ حرفه‌ای عربستان درکسب جام ناموفق بود، اما شب گذشته این رکورد منفی را از بین برد.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: سالی یک میلیون نفر از رادیو دارو‌های ما استفاده می‌کنند، لذا سلامت و جان مردم خود را به خطر نینداخته و تسلیم فشار‌های سیاسی نمی‌شویم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، با حضور در منزل خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد، با اعضای این خانواده دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، خالی از لطف نیست که به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.

کارشناس مسائل شناختی درباره واکنش رژیم صهیونیستی به فاش شدن اسناد سری خود نکاتی را بیان کرد.

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس می‌گوید خیلی از افراد شرکت‌هایی را به ثبت می‌رسانند و درآمد‌های کلان برداشت می‌کنند، اما در مسئولیت اجتماعی پاسخگو نیستند مثل تپسی و اسنپ.

روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر شکست اطلاعاتی جدید رژیم صهیونیستی از ایران و اعتراضات شدید در ایالت متحده آمریکا پرداخته‌اند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس تصریح کرد: عدالت در استخدام برای دولت بسیار مهم است.

وزیر امور خارجه کشورمان در جلسه هیئت دولت اعلام کرد که به زودی جواب مناسب به پیشنهاد آمریکا داده خواهد شد.

برنامه گفت‌و‌گوی ویژه خبری با حضور سخنگوی سازمان انرژی اتمی به رویکرد آژانس انرژی اتمی و آینده روابط ایران با این نهاد بین‌المللی پرداخت.

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین‌الملل گفت: واقعیت‌های میدانی، اثبات می‌کنند، ایران در زمره کشور‌های مقتدر و مستقل است که در مرکز نظم نوین جهانی ایستاده است.

در چهل و هفتمین جلسه هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت، قیمت پایه، روش مولدسازی و مازاد بودن 45 فقره ملک دولتی مورد بررسی قرار گرفت.

پنجمین دور رایزنی‌های سیاسی میان ایران و ایتالیا به ریاست معاون سیاسی وزارت خارجه و ریکاردو گواریلیا قائم مقام وزارت امور خارجه ایتالیا برگزار شد.