یک‌شنبه 25 مرداد 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

همایش «گفت‌وگوی ملی درباره وفاق ملی» با حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در محل کتابخانه ملی آغاز شد.

همتی می‌گوید اگر طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز به‌طور شفاف و با دقت اجرا شود می‌تواند به کاهش مصرف بی‌رویه گاز و حفظ منابع انرژی کشور کمک کند.

نماینده مجلس می‌گوید اینکه گفته شد شورای عالی امنیت ملی جلوی قانون عفاف و حجاب را گرفته، صحت ندارد، چون آقای سعید جلیلی گفت چنین مصوبه‌ای نداشتیم.

روزنامه‌های امروز به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم قم و دیدار نخست‌وزیر عراق با مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور کشورمان پرداختند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: پزشکیان به دنبال ایجاد عدالت آموزشی بر مبنای ایجاد یک مدل کارآمد مدیریتی است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه، سالگرد شهادت سردار سرلشکر پاسدار حاج احمد کاظمی، فرمانده وقت نیروی زمینی سپاه را تبریک و تسلیت گفت.

برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با توجه به حضور نخست‌وزیر عراق در ایران با حضور کارشناسان مسائل منطقه به راهبرد‌های روابط ایران و عراق پرداختند.

سفیر ایران در سازمان ملل متحد گفت: تصمیم‌گیری درباره آینده سوریه باید منحصراً توسط مردم سوریه، بدون هرگونه مداخله یا تحمیل خارجی صورت گیرد.

نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی بنا بر دعوت همتای ارمنی خود وارد ایروان پایتخت ارمنستان شد.

سفیر برزیل در پایان مأموریت خود در جمهوری اسلامی ایران با وزیر امور خارجه دیدار و خداحافظی کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار وزیر مشاور در امور خارجی قطر با وی، بر ضرورت استمرار رایزنی‌ها میان تهران و دوحه تاکید کرد.

رئیس کمیسیون اصل نود گفت که در جلسه این کمیسیون پیگیری کاپوتاژ خودرو زائرین اربعین برای سفر آسان‌تر به عراق تصویب شد.

نخست وزیر عراق و رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار رعایت حقوق همه اقوام و مذاهب سوریه در تشکیل دولت فراگیر این کشور شدند.

رئیس‌جمهور پزشکیان ضمن ابراز همدردی صمیمانه با ملت و دولت چین در سانحه زلزله، آمادگی ایران برای ارائه کمک‌های انسان دوستانه به پکن را اعلام کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجمع در بررسی FATF بر اساس مصلحت نظام، تصمیم‌گیری می‌کند و از افراط و تفریط پرهیز خواهد کرد.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: به‌وسیله چند عامل در حال تقویت سامانه‌های رصد و اشراف، هم از حیث کمی و هم از حیث کیفی هستیم.