شنبه 31 مرداد 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: دامن‌زدن به انتظارات تورمی از مهمترین راهبرد‌ها در انتشار اخبار کذب است و القاء تزلزل در تیم اقتصادی دولت را باید در این چارچوب تحلیل کرد.

یک نشریه آمریکایی فاش کرد که کاخ سفید از زمان آغاز جنگ غزه، بیش از 100 محموله تسلیحاتی محرمانه به اسراییل ارسال کرده است.

روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر حضور باشکوه مردم جهان به ویژه جمهوری اسلامی ایران در راهپیمایی روز جهانی قدس پرداخته‌اند.

سفیر ایران در سازمان ملل در پی حمله تروریستی جیش العدل در سیستان و بلوچستان ایران با محکوم کردن این «اقدام منفور و وحشیانه ترویستی» از شورای امنیت سازمان ملل خواست این اقدامات شنیع را به شدت محکوم و تدابیر مناسب در راستای تعهدات خود در مبارزه با تروریسم اتخاذ کند.

میدان بزرگ فردوسی تهران نقطه خالی و خلوتی نداشت و جمعیت به حدی بود که ماشین حامل پیکر شهدا مجبور به توقف بیش از حد معمول در میدان فردوسی شد.

تشییع پیکر شهدای حمله به کنسولگری ایران در سوریه در میدان فردوسی آن هم در روز قدس پیامی روشن برای اشغالگران قدس داشت.

یک کارشناس گفت: اسرائیل جهنم را برای خود و مزدورانش مهیا کرده است و باید منتظر خشم آتشین مقاومت و پاسخ کوبنده ملت ایران باشند.

معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهوری از ارسال پیام هشدارآمیز مکتوب ایران به آمریکا خبر داد.

رئیس جمهور گفت: امروز به برکت غیرت و شجاعت فلسطینی‌ها، بر همگان روشن شده کاخ پوشالی صهیونیسم، سست‌تر از خانه عنکبوت است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از حضور حماسی و تاریخی مردم سلحشور ایران اسلامی در روز جهانی قدس با انتشار پیامی تشکر کرد.

رئیس جمهور گفت: یقین داریم حضور مردم در راهپیمایی روز قدس حتما به نابودی رژیم صهیونیستی و اعتلای عزت مردم فلسطین و مسلمین جهان منتهی خواهد شد.

عضو شورای نگهبان گفت: روز قدس روز همبستگی مسلمانان با مردم مظلوم فلسطین است و این همبستگی در روز قدس امسال بیشتر نمود پیدا می‌کند.

خطیب نماز جمعه تهران گفت: تل‌آویو برای اینکه بتواند راهی برای خروج از بن‌بست پیدا کند بازی خطرناکی را علیه مستشاران ایرانی در سوریه آغاز کرده است.

وزیر نفت گفت: اقتصاد اسرائیل رو به فروپاشی است با اتحادی که در جهان اسلام و آزادی خواهان رخ داده است به‌زودی شاهد نابودی اسرائیل خواهیم بود.

وزیر گردشگری گفت: هیچ‌وقت مثل امروز همگرایی جهانی صورت نگرفته در مقابل با رژیم صهیونیستی و این خیلی مهم است.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری بر همه دنیا ثابت شده که رژیم صهیونیستی باید از روی کره زمین محو شود.