چهارشنبه 4 شهریور 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

علی اکبر احمدیان پیش از ظهر امروز با نخست وزیر سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی موارد اعلام وصول شده از وزرای صمت، اقتصاد و کار را قرائت کرد.

رییس موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس گفت: حضوری که جامعه پزشکی در 15-10 روز اول جنگ غزه داشتند، بسیار ارزشمند بود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کردند که عنوان مدرسه از برخی واحدهای آموزشی حذف شود.

کنعانی گفت: دولت‌های آمریکا، انگلیس و کانادا با توجه به حمایت علنی از جنایات جنگی صهیونیست‌ها در غزه باید پاسخگو باشند.

دهنوی گفت: حقوق سربازان از پایان آذرماه حدود 20 درصد افزایش می‌یابد و به صورت میانگین از 3 میلیون و 850 به 4 میلیون و 650 هزار تومان می‌رسد.

نمایندگان مجلس برای تأمین نظر شورای نگهبان طرح کنترل و ساماندهی اجاره‌بهای املاک مسکونی را اصلاح کردند.

فرمانده کل ارتش گفت: تقویت دفاع در مرزها اصلی جدایی‌ناپذیر ارتش است و اقتدار ما در حوزه‌های مختلف یاس و ناامیدی دشمن را به دنبال داشته است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: پهپاد‌های کرار مجهز به موشک مجید به مناطق مختلف پدافندی در کشور اعزام خواهند شد.

چهارصد و بیست و دومین شماره خط حزب‌الله با عنوان «تفکر آمریکایی، ریشه بربریت صهیونیستی» منتشر شد.

رئیسی گفت: سیاستگذاری، تدوین ضوابط و نظارت سه محور اساسی برای قرارگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی است تا فاصله وضع موجود را با وضع مطلوب کمتر کند.

سرلشکر موسوی گفت: الحاق پهپاد‌های کرار مسلح به موشک هوا به هوای مجید توان قابل ملاحظه‌ای را به نیروی پدافند هوایی اضافه خواهد کرد.

فرمانده هوانیروز ارتش گفت: بزرگترین ناوگان غرب آسیا را امروز داریم و الحمدالله امروز دشمنان ما می‌ترسند و اعلام کردند مواظب باشید رزمندگان ایرانی در شب روی ناو‌های شما فرود نیایند.

مراسم گرامیداشت سالروز شهادت سرلشکر خلبان احمد کشوری با حضور حجت الاسلام علی‌اکبری برگزار شد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: همزمان با روز جهانی حقوق بشر، پنج هزار نهال به یاد شهدای زن و کودک غزه و ایران غرس می‌شود.

نمایندگان مجلس با کلیات لایحه موافقتنامه همکاری در حوزه امنیت اطلاعات بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه موافقت کردند.