چهارشنبه 7 آبان 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فیلم سینمایی «درنده» به کارگردانی بالتاسار کورماکور در ژانر وحشت، چهارشنبه شب از شبکه نمایش پخش خواهد شد.

علیرضا چنگیزی گفت: «طنز ما تلخ است؛ درباره غربی حرف می‌زنیم که خیلی‌ها بی‌چون‌و‌چرا از آن دفاع می‌کنند.»

سه تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با حضور در جشن 10 کیلومتری غدیر به اجرای برنامه‌های متنوع برای کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها می‌پردازند.

برپایی ایستگاه‌های رادیویی در مسیر «مهمانی 10 کیلومتری غدیر» و پخش برنامه‌های متنوعی با موضوع بررسی ابعاد معنوی و اهمیت عدیر غدیر از اقدامات شبکه‌های رادیویی ویژه عید غدیر است.

فیلم سینمایی «کفش» به ماجرای پسری پرداخته است که در روز عید غدیر تلاش می‌کند تا مسئولیتی خاص را بر عهده بگیرد.

به گفته دبیرکل رویداد بین‌المللی «هولوساید»، رژیم صهیونیستی برای تشخیص هویت مردم غزه از هوش مصنوعی استفاده می‌کند.

عطا مقیمی کارگردان تئاتر از شرایط نامناسب حمایت مالی، کمبود یا نبود تبلیغات مناسب برای آثار کودک و نوجوان سخن گفت.

معاون امور استان‌های رسانه ملی از تولید فیلمی با موضوع آتش‌سوزی بندر شهید رجایی و پخش احتمالی آن در نیمه اول سال آینده خبر داد.

قائم‌مقام معاون سیما اعلام کرد که همکارانمان با مهران مدیری در حال گفت‌و‌گو هستند و ان‌شاء‌الله به محض حصول نتیجه قطعی، اطلاع‌رسانی های لازم صورت می‌گیرد.

هویت و تمدن ایرانی، با تکیه بر عقلانیت، حکمت و عدالت، در برابر چالش‌های تاریخی نه‌تنها پابرجا مانده، بلکه با انعطاف‌پذیری و مقاومت هوشمندانه، به الگویی برای تمدن‌سازی در جهان تبدیل شده است

رمان «لشکر خون آشام‌ها روایتی از درایت امام علی (علی) در مواجهه با خوارج در انتشارات به‌نشر منتشر شد.

برنامه تلویزیونی «رفیق» از شبکه امید، هم‌زمان با دهه ولایت، با مجموعه‌ای از پویش‌های معنوی، مسابقات آنلاین، معرفی کتاب‌های روز و طرح‌های مسجدی، تابستانی پربار برای نوجوانان تدارک دیده شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین گشایش هفته فرهنگی روسیه در تهران گفت روسیه دارای فرهنگی سرشار از آموزه‌های درست، دلنشین و بزرگان ادبی است.

در دیدار صالحی‌امیری با وزیر فرهنگ روسیه، طرفین بر اشتراکات تمدنی و ظرفیت‌های متقابل در حوزه فرهنگ، هنر، گردشگری و میراث‌فرهنگی تاکید کردند.

نمایش «دوره گردها» به کارگردانی علی فروتن، از تولیدات مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از روز 20 خرداد تا اول تیر در شهر‌های مختلف کشور اجرا می‌شود.

رئیس بنیاد ایران‌شناسی گفت که این بنیاد عملاً در حاشیه سیاست‌گذاری فرهنگی کشور قرار گرفته است.