سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: در پی تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی، توانستیم آثار و اشیای تاریخی را به مکان‌های امن منتقل کنیم.

ویژه‌برنامه «نبرد ملت» با بررسی آخرین تحولات جنگ تحمیلی دوم در ایران، روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

همزمان با فرارسیدن ماه محرم و ایام شهادت سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) برنامه هیات‌های سراسر کشور اعلام شدند.

در این ویدئو نحوه ارتباط مخاطبان با اداره‌کل روابط‌عمومی رسانه ملی در پیام‌رسان بله، آموزش داده شده است.

معاون سیاسی رسانه ملی و مدیران ارشد خبرگزاری صداوسیما از اولین روز عملیات اطلاع رسانی پس از حمله اسرائیل گفتند.

یک شاعر، با زبان خود به تحولات اخیر در منطقه و جهان اشاره کرد.

محمد معتمدی نماهنگی را با موضوع عشق به وطن منتشر کرد.

عابدینی تاکید کرد آمریکا بداند جمهوری اسلامی اراده و توان برای دفاع وجود دارد و دوران بزن درویی تمام شده است.

دفتر مرکزی صدور اسناد و مدارک بین‌المللی رانندگی و خودرو و تمامی نمایندگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در تهران و دیگر استان‌ها از ادامه خدمات‌رسانی به متقاضیان به‌صورت حضوری و برخط و فعالیت 24 ساعته مراکز مستقر در پایانه‌های مرزی خبر داد.

بازیگر تلویزیون و سینما پیرامون حمله اسرائیل به کشور مسائلی را بیان کرد.

ارسلان قاسمی بازیگر سینما به جنایات و حمله رژیم صهیونیستی به آمبولانس هلال احمر واکنش نشان داد.

فرشاد حسینی موحد بازیگر سینما و تلویزیون که از مهم‌ترین آثار او می‌توان به بازیگری در سریال «خانه اجاره‌ای» و «چرخ گردون» اشاره کرد، شب گذشته از دنیا رفت.

مهوش وقاری گفت: از خبر حمله صهیونیستم به ساختمان شیشه‌ای شوکه شدم و رسالت جامعه هنری آگاهی دادن به جوان‌ها است.

سردبیر پیشین روزنامه «رسالت» گفت: مردم اهالی شبکه‌ای مثل ایران اینترنشنال را به چشم خائنین کشور می‌شناسند که تجاوز رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را عادی‌سازی می‌کنند و در آن به نوعی سهیم هستند.

ایران بار دیگر کانون توجهات جهان است تا ببینند فرزندان این مرز و بوم چگونه تاریخ این سرزمین را رقم زده و در مقابله با نظام سلطه کوهی استوار هستند.

از دعوت به پرواز و آزادی توسط رضا صادقی گرفته تا هشدار درباره خیانت از سوی احمدوند، موجی از پیام‌های متفاوت، اما هم‌راستا، فضای مجازی را دربر گرفته است.