چهارشنبه 17 بهمن 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

نشست خبری فیلم سینمایی «نوروز» در سانس سوم هشتمین روز جشنواره فیلم فجر برگزار شد.

دبیر جشنواره فیلم فجر اعلام کرد: فیلم «بی‌بدن» همچنان در سودای سیمرغ وارد نمی‌شود و امیدواریم فیلم در بخش نگاه نو بدرخشد و داروان فیلم را ببینند.

دبیر چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر گفت: با توجه به وجود آثار خوب در این دوره رویداد، کار هیات داوران سخت است و امیدوارم جوایز به شکل شایسته اهداء شود.

فیلم سینمایی «آبی روشن» به کارگردانی بابک خواجه پاشا موضوع دومین نشست روز هشتم جشنواره فجر 42 بود.

همسر علیرضا قربانی خواننده مشهور ایرانی درگذشت.

چهلمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران از روز پنجشنبه 26 بهمن کار خود را آغاز می‌کند.

اولین نشست خبری هشتمین روز از جشنواره فیلم فجر 42 به فیلم سینمایی «باغ کیانوش» اختصاص داشت.

شبکه‌های رادیویی در قالب ویژه برنامه‌های متنوع، حضور پرشور و حماسی مردم را در راهپیمایی 22 بهمن ماه انعکاس می‌دهد.

یک کارشناس مذهبی گفت: خداوند متعال پیامبر گرامی اسلام (ص) را به عنوان الگوی اخلاق بشری و انسان کامل در برابر ما قرار داده اند.

فرهنگسرای ارسباران در ایام برگزاری جشنواره موسیقی فجر، میزبان گروه‌های موسیقی نواحی ایران، گروه‌های کُر و همچنین اجرای ویژه کودک و نوجوان خواهد بود.

در آستانه چهل و پنجمین جشن فجر انقلاب اسلامی، شبکه‌های سیما هم نفس و همراه با مردم، راویتگر حماسه حضور در راهپیمایی 22 بهمن خواهند بود.

در هفتمین روز چهل و دومین جشنواره فیلم فجر در خانه جشنواره سه فیلم سینمایی نمایش داده شد و وزیر فرهنگ در روز فوتبالی ایران به خانه جشنواره آمد.

فیلم سینمایی «نبودنت» آخرین نشست هفتمین روز چهل و دومین جشنواره فیلم فجر شد.

همزمان با ایام مبعث پیامبر گرامی اسلام (صلی‌الله علیه و آله)، به منظور آشنایی با معارف نبوی، 14 کتاب به مخاطبان معرفی می‌شود.

در هشتمین روز چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر چهار فیلم «باغ کیانوش»، «آبی روشن»، «نوروز» و «ببعی قهرمان» در خانه جشنواره نمایش داده می‌شوند.

در این گزارش برندگان سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر در طول سال‌های مختلف برگزاری جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.