شنبه 29 شهریور 1404

ورزشی خبرگزاری خبرنگاران جوان

ورزشی خبرگزاری خبرنگاران جوان

عدم برگزاری دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه تختی، بی‌احترامی به تلاش‌های شبانه‌روزی افرادی است که این ورزشگاه را برای لیگ برتر آماده کردند.

سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران در خصوص درخشش شاگردانش و صعود به جلم ملت‌های آسیا گفت: با این موفقیت گام بلندی برای دختران ایرانی برداشته شد.

کاپیتان تیم ملی فوتبال بانوان گفت: امیدوارم در استرالیا بتوانیم نماینده شایسته‌ای باشیم و برای اولین بار به جام‌جهانی صعود کنیم.

باشگاه مس رفسنجان با بیشترین تاخیر ممکن سرمربی خود را برای لیگ بیست و پنحم انتخاب کرد.

هافبک گابنی تیم فوتبال استقلال تهران عصر امروز در تمرینات آبی‌ها حضور می‌یابد تا خود را آماده فصل جدید مسابقات لیگ برتر کند.

تیم فوتبال سپاهان در سمت چپ خط دفاعی بازیکنان خوبی را در ترکیب خود دارد.

تیم فوتبال آویسپا فوکوئوکا در هفته بیست و چهارم جِی لیگ ژاپن مقابل حریف خود به نتیجه تساوی رضایت داد.

مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر باشگاه‌های فوتبال کشور فصل 1405-1404 در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

مدافع خارجی تیم فوتبال گل گهر سیرجان با تیم اخمت گروژنی روسیه 3 ساله قرارداد بست.

تیم ملی والیبال ایران پس از حضور شایسته در لیگ ملت‌های 2025 با صعود سه پله‌ای در جایگاه سیزدهم قرار گرفت.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان نسبت به حواشی انجمن کراسفیت و جدایی این رشته از وزنه‌برداری واکنش نشان داد.

محمد مهدی زارع مدافع جوان تیم فوتبال گل گهر سیرجان در تمرینات این تیم حاضر نمی‌شود.

رئیس فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی گفت: به دنبال این خواهیم بود تا اسکی پارا المپیک را راه اندازی کنیم و بتوانیم در این عرصه هم موفقیت‌هایی کسب کنیم.

مهدی تارتار سرمربی گل گهر در مورد حواشی پیش آمده در روز‌های گذشته صحبت کرده است.

مهاجم ترک‌تبار پرسپولیس در تازه‌ترین گفت‌و‌گو خود اعلام کرده که می‌تواند قرارداد خود را فسخ کند و از این تیم جدا شود.

باشگاه 90 ارومیه با انتشار بیانیه‌ای خبر از منتفی شدن حضور رسول خطیبی بر روی نیمکت این تیم داد.