ورزشی خبرگزاری خبرنگاران جوان
ورزشی خبرگزاری خبرنگاران جوان
تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین امروز پنجشنبه را در حضور مدیر عامل و پیشکسوتان باشگاه برگزار کرد.
نیکان شیروانی نونهال آینده دار تنیس روی میز ایران در رقابتهای زیر 13 سال کانتندر جوانان تونس، با صدرنشینی گروه خود و بدون شکست، به مرحله حذفی راه پیدا کند.
تیم ملی واترپلو ایران با پیروزی در مصاف با تایلند به مرحله نیمهنهایی یازدهمین دوره قهرمانی ورزشهای آبی آسیا راه یافت.
تیم فوتسال بانوان استقلال در دیداری پرگل و تماشایی مقابل سپاهان اصفهان به برتری قاطع رسید.
به گفته رئیس کمیته فنی شنا، بیستودومین دوره لیگ شنا کشور یک ماه زودتر از سالهای گذشته برگزار خواهد شد.
رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک ایران با رئیس جدید کمیته بینالمللی المپیک (IOC) دیدار و گفتوگو کرده و او را برای سفر به کشورمان، رسما دعوت کردند.
ناهید کیانی قهرمان تکواندو جهان و دارنده مدال نقره المپیک پاریس 2024، پس از دیدار با رئیس کمیته بین المللی المپیک، دیوار المپیک را امضا کرد.
نخستین همایش بین المللی و دومین همایش ملی صلح و ورزش با معرفی نفرات در بخشهای مقاله، کتاب، فیلم، عکس و معرفی دکتر افسانه حسامی فرد به عنوان قهرمان ملی صلح و ورزش، به کار خود پایان داد.
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی اعلام کرد، ورزشگاه بزرگ و مدرن امام رضا (ع) مشهد آماده میزبانی بازی استقلال و پرسپولیس و تیمهای لیگ برتر و ملی است.
سرمربی هلندی تیم ملی فوتبال اندونزی با ناعادلانه خواندن نتیجه دیدار برابر عربستان گفت: هنوز شانس صعود به جامجهانی را داریم.
مربی مطرح و کارشناس فوتبال روسیه از تیم ملی ایران به عنوان حریفی قدرتمند یاد کرد.
رئیس فدراسیون کبدی گفت: در مسابقات جهانی بنگلادش کار تیم ملی بانوان با وجود تیمهای قوی چون هند، تایلند و چین تایپه سخت است و به مدال طلا نمیرسیم.
در مراسمی از ورزشکاران مدال هموفیلی استان تجلیل و تقدیر شد.
20 تیم تا شب گذشته مجوز حضور در جام جهانی فوتبال 2026 را بهدست آوردند.
وحید امیری در تمرین فولاد خوزستان پس از برخورد با دروازهبان این تیم دچار مصدومیت شدید شد.
کریستیانو رونالدو و لیونل مسی در آستانه حضور در آخرین جام جهانیشان با آمارهای خیرهکنندهای روبهرو هستند. رونالدو با 141 گل ملی رکورددار گلزنی است اما مسی با چهار جام ملی و 58 پاس گل برتری دارد.