یک‌شنبه 2 آذر 1404

ورزشی خبرگزاری خبرنگاران جوان

ورزشی خبرگزاری خبرنگاران جوان

وزیر ورزش در نامه‌ای به دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، خواستار پیگیری تعلیق رژیم صهیونیستی از حضور در میادین ورزشی به منظور انزوای هرچه بیشتر این رژیم سرطانی شد.

مدیران باشگاه استقلال تهران در تلاش هستند تا بازیکنان خارجی جدیدی را به خدمت بگیرد.

یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال، در واکنش به شایعه حمله به این فدراسیون گفت: ساختمان فدراسیون فوتبال در حال حاضر خالی است.

رئیس فدراسیون هندبال در خصوص خسارت وارد شده به این مجموعه در پی حملات رژیم صهیونی توضیحاتی ارائه داد.

در پی حمله رژیم صهیونیستی علاوه بر شکسته شدن شیشه‌های فدراسیون هندبال در مجموعه انقلاب تهران، دفتر رئیس و اتاق جلسات این فدراسیون تخریب شد.

فدراسیون کاراته در پیامی شهادت روح الله گیاهدوستی آرانی، مربی این رشته را تسلیت گفت.

رئیس هیئت فوتبال استان تهران گفت: مردم ایران در این ایام سخت اتحاد و همدلی خود را به رخ جهانیان کشیدند.

با توجه به حمله متجاوزانه آمریکا به خاک ایران شبهاتی برای حضور ایران در جام جهانی 2026 بوجود آمده است.

تمرینات تیم فوتبال سپاهان اصفهان که قرار بود از فردا آغاز شود، به تعویق افتاد.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک ایران با ارسال نامه‌های به روسای IPC APC خواستار تعلیق فعالیت‌های ورزشی اسرائیل در ساختار جهانی پارالمپیک شد.

باشگاه پرسپولیس بار دیگر طی نامه ای به فدراسیون فوتبال خواستار افزایش سهمیه بازیکنان داخلی شد.

باشگاه استقلال با انتشار مطلبی، از سربازان وطن حمایت کرد.

هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال 2025 از چهارم تا نهم تیرماه با 36 مسابقه به میزبانی شهر‌های برگاس، شیکاگو و بلگراد پیگیری می‌شود.

باشگاه ملوان به دنبال جذب بازیکنان جدید و سرباز برای تقویت خود است.

فدراسیون تنیس کشورمان به صورت رسمی عدم حضور خود در رقابت‌های دیویس‌کاپ گروه 3 منطقه آسیا و اقیانوسیه را به فدراسیون جهانی اعلام و خواستار تعویق زمان برگزاری این رویداد شد.

قهرمان کاراته جهان گفت: ما کشوری هستیم که تمدن و قدمت داریم. ما مردمی داریم که جان می‌دهند، اما یک وجب از خاکشان را به بیگانه نمی‌دهند.