ورزشی خبرگزاری خبرنگاران جوان
ورزشی خبرگزاری خبرنگاران جوان
هلاس ورونا و میلان در چارچوب بازیهای هفته 29 سری آ به مصاف هم رفتند که در پایان این بازی با پیروزی 3-1 میلان و شاگردان پیولی به پایان رسید.
چلسی در یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس با نتیجه 4 - 2 لسترسیتی را شکست داد و به نیمه نهایی صعود کرد.
لیگ برتر فوتبال ایران امروز با برگزاری هشت دیدار به پایان میرسد.
تیم پرسپولیس در هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال ایران، مقابل مهمان خود پیکان به پیروزی رسید.
اوسمار ویهرا و رضا عنایتی یازده بازیکن اصلی خود برای دیدار با یکدیگر را اعلام کردند.
یوونتوس نتوانست روند نتیجهگیری ضعیف خود را متحول کند و در نمایشی کسلکننده، در خانه خود متوقف شد.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند هرمی موسوم به شرکت هیونت خبر داد و گفت: در رابطه با این پرونده 26 نفر بازداشت شدهاند.
3 قهرمان کشتی آزاد و فرنگی کشورمان کارمند رسمی سازمان ورزش شهرداری تهران شدند.
فدراسیون کشتی جوایز کشتی گیران برتر کشورمان در مسابقات کرواسی در سال 2024 را پرداخت کرد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: موفقیت ورزش کشور ما در بازیهای المپیک، مدیون مربیان ایرانی است و یکی از وظایف ورزش کشور، تقویت خودباوری میان مربیان است.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: دولت این مجوز را داده که دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دو بانک غیر دولتی واگذار شوند.
شِن رُز سوار کار باتجربه استرالیایی و دارنده 3 مدال المپیک به دلیل سقوط از اسب در بیمارستان بستری شد.
آیلار جامی ملیپوش کشورمان در فینال وزن منهای 52 کیلوگرم با قهرمانی در رقابتهای انتخابی قاره آسیا، سهمه پارالمپیک پاریس 2024 را کسب کرد.
پائز گفت: وضعیت فعلی رنکینگ قطعا کمکی به ما نمیکند و مسیر سختی خواهیم داشت من از پتانسیل والیبال ایران اطلاع دارم.
کارلوس آلکاراس و دنیل مدودف با پیروزی مقابل یانیک سینر و تامی پاول به فینال مسابقات تنیس ایندین ولز راه یافتند.
مراسم قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی 1403-1402 برگزار شد.