چهارشنبه 4 شهریور 1405

ورزشی خبرگزاری خبرنگاران جوان

ورزشی خبرگزاری خبرنگاران جوان

دیدار‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال در شهر‌های مختلف ایران پیگیری شد.

دو تیم آلومینیوم و استقلال در هفته بیست و سوم لیگ برتر به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود آبی‌ها به پایان رسید.

مسابقات بین المللی کوراش پوریای ولی با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

پیمان فخری به عنوان سرمربی تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر انتخاب شد.

تیم ملی کشتی آزاد کشورمان با کسب 5 مدال و 3 مدال برنز مقدرانه قهرمان رقابت‌های آسیایی در قرقیزستان شد.

امیرحسین زارع در دیدار فینال وزن 125 کیلوگرم رقابت‌های قهرمانی آسیا با پیروزی مقابل کشتی گیر قرقیزستانی مدال طلا را کسب کرد.

امیرحسین فیروزپور در دیدار فینال وزن 92 کیلوگرم رقابت‌های قهرمانی آسیا با پیروزی مقابل کشتی گیر ازبکستانی مدال طلا را کسب کرد.

کنفدراسیون مچ اندازی آسیا، فدراسیون بدنسازی را به لغو میزبانی ایران از مسابقات مچ اندازی آسیا و همچنین محرومیت تهدید کرد.

هادی وفایی پور در دیدار رده بندی وزن 86 کیلوگرم رقابت‌های قهرمانی آسیا با پیروزی مقابل کشتی گیر چینی مدال برنز را کسب کرد.

حسین ابوذری در دیدار رده بندی وزن 74 کیلوگرم رقابت‌های قهرمانی آسیا با پیروزی مقابل کشتی گیر قزاقستانی مدال برنز را کسب کرد.

اطری کشتی گیر وزن 61 کیلوگرم کشورمان در دیدار رده بندی رقابت‌های قهرمانی آسیا مقابل کشتی گیر کره شمالی شکست خورد.

سه ایرانی برای نخستین بار به عضویت کمیسیون های فدراسیون جهانی اتومبیلرانی درآمدند.

بازیکن سابق بارسلونا پس از آزادی از زندان، وثیقه 150 هزار یورویی را به پدر نیمار پس داد.

امیرحسین زارع و امیرحسین فیروزپور به دیدار فینال رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا در قرقیزستان راه یافتند.

مسعود قوی بازو ملی پوش کوراش با شکست در فینال وزن 90 کیلوگرم مدال نقره را به دست آورد.

ملی پوش دوومیدانی گفت: من با هزینه شخصی خود به مسابقات می‌روم و فدراسیون دوومیدانی از من حمایت نمی‌کند.