سه‌شنبه 15 مهر 1404

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

در حالی که مردم نوار شمالی کشور طی 24 ساعت گذشته هوای «پاک» و «قابل‌قبول» نفس کشیدند، ساکنان برخی از شهرهای 7 استان هوای «ناسالم»، «بسیار ناسالم» و «خطرناک» استنشاق کردند.

برای سومین روز متوالی شهر اهواز در جمع گرمترین نقاط جهان قرار گرفت. در روز چهارشنبه هجدهم تیر دو شهر در استان خوزستان جزو گرمترین نقاط جهان بودند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از کشف محموله بزرگ تاکسیدرمی، سلاح و مهمات حیات وحش در تهران خبر داد.

اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین در نتیجه حمله دوم تیرماه 1404 اسراییل منتشر شد.

دادستان تهران گفت: پرونده قضایی برای افرادی که به اتهام جاسوسی، ارسال اطلاعات و لوکیشن‌های حساس به دشمن، به ویژه در جریان حمله به زندان اوین، بازداشت شده بودند، تشکیل شد.

تونل توحید، نیایش و امیرکبیر امشب مسدود است.

شورای شهرداران تهران در جلسه یکم تیرماه همزمان با هشتمین روز از جنگ تحمیلی رژیم غاصب صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران؛ طی نشستی تصمیماتی را اتخاذ نمود که به گفته رئیس شورای شهر تهران؛ «مشکلات گروه خاصی» را مدنظر قرار داده است.

دادستان عمومی و انقلاب تهران درباره پرونده‌های قضایی تشکیل شده در خصوص عوامل مرتبط با حملات رژیم غاصب صهیونیستی، گفت: پرونده اتهامات مرتبط با این تجاوز، با دستور رئیس قوه قضاییه تشکیل و به صورت ویژه و فوری در دستور کار قرار گرفته که اکنون در مرحله تحقیقات قرار دارد.

سخنگوی قوه قضاییه جزئیات جدید از پرونده قضایی فرزند حجت الاسلام صدیقی و همسر فرزند وی را تشریح کرد.

یک سرباز مجروح زندان اوین به شهادت رسید.

قاتل 4 زن در میاندوآب در ملاء عام اعدام شد.

یک وکیل دادگستری 5 روش بین المللی برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در ایران را تشریح کرد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، ادعای منتشرشده به نقل از سخنگوی کمیسیون آموزش درباره لو رفتن سؤالات امتحانات نهایی را تکذیب کرد و اعلام کرد که رمز سؤالات پنج دقیقه پیش از آغاز آزمون به حوزه‌های امتحانی ارسال می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به نفوذ جریانات مرطوب به جنوب شرق، برای برخی مناطق وقوع رگبار پراکنده و برای بعضی نقاط دیگر تداوم گرد و خاک را پیش‌بینی کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر از آسیب دیدگی حدود 1500 تخت بیمارستانی در حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان خبر داد.

با وجود اینکه شهرداری تهران اعلام کرده است، هیچ نیروی غیرمجاز را به طور مستقیم استخدام نمی‌کند، اما پیمانکاران از نیروی کار غیرمجاز استفاده می‌کنند و این موضوع باید تحت نظارت دقیق قرار گیرد.