سه‌شنبه 25 شهریور 1404

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

هجده بانوی پژوهشگر دانشگاه تهران، در فهرست پراستنادترین پژوهشگران ملی و بین‌المللی قرار دارند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران گفت: اگر روند کنونی آمار جمعیتی ادامه یابد، در سال 1415 میزان مرگ و میر با تولدهای زنده برابر خواهد شد.

یک وکیل به خبرآنلاین می‌گوید: «طرفداران افزایش ظرفیت پذیرش کارآموزان وکالت ادعا می‌کنند که ما در کشور با کمبود وکیل مواجه هستیم و چون تعداد وکیل کم و حق‌الوکاله‌ها زیاد است، مردم به ناچار بدون وکیل، پرونده‌های خود را پیگیری می‌کنند و اغلب نتایج خوبی هم نمی‌گیرند. ما نه تنها در کشور وکیل کم نداریم بلکه در این صنف تعداد وکلا بیشتر از تعداد پرونده‌های حقوقیِ در جریان است.»

زلزله 4.3 ریشتری فاریاب را لرزاند.

اداره کل هواشناسی استان تهران از وزش باد در استان طی پنج روز آینده خبر داد که امروز نسبتا شدید تا شدید خواهد بود.

پلفترم جامع فلایتیو، طرح ویژه‌ای را برای رزرو و استفاده رایگان از خدمات CIP فرودگاه امام خمینی اجرا کرده که شامل ترانسفر لوکس تا فرودگاه، عوارض خروج کشور رایگان، هدیه بیمه مسافرتی و چندین خدمات ویژه دیگر می شود.

محسن برهانی، حقوقدان در واکنش به ممنوع‌الپروازی ترانه علیدوستی توئیتی منتشر کرد.

یک کاج کریسمس به ارتفاع 9 متر در چین آتش گرفت.

در سال 1352 درآمد ایران از صنعت جهانگردی در حدود 360 میلیون دلار بوده است.

70 سال پیش مرگ مشکوک «اوا بزرگزاد» دختر نوجوان 14 ساله مردم تهران را متاثر کرد.

بر اساس اعلام دانشگاه علامه طباطبائی، دانشجویان غیرایرانی و ایرانی انتقالی از دانشگاه‌های خارج از کشور و دانشجویانی که مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه‌های خارج از کشور اخذ کرده‌اند، امکان ثبت نام در رشته‌های بدون آزمون این دانشگاه را ندارند.

ایران چه اقداماتی را می‌تواند در مقابل سدسازی افغانستان بر روی هریرود انجام دهد؟

وکیل ترانه علی دوستی گفت: اصلاً از مسدود بودن کارت ملی ایشان نگفته بودیم. کارت ملی‌شان مسدود نیست و به حساب‌هایشان دسترسی دارند

مدیرعامل تاکسیرانی تهران گفت: افزایش نرخ تاکسی در ساعات ترافیک به صورت الکترونیکی اجرا می‌شود.

وضعیت کوچ پرندگان به بابل خوب نیست و این مهاجرت نسبت به سنوات قبل کاهش داشته است و علت اصلی نیز ماهیان پرورشی در تالاب‌هاست‌.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مصوبه افزایش امکان مجدد ترمیم معدل تا به تایید رییس جمهور نرسد جنبه رسمی ندارد گفت: در هر صورت اعضای شورای عالی آموزش و پرورش با کلیات موضوع موافقت کردند.