سه‌شنبه 2 دی 1404

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

مردی که برای رضایت گرفتن از یک زن شاکی در پرونده سرقت به در خانه او رفته بودند،2 مرد را با قمه به قتل رساندند.

شهردار منطقه 6 تهران، از تبدیل زمین بلاءاستفاده بوستان مهتاب به یک مجموعه تمام عیار مجهز به امکانات ورزشی همگانی خبر داد.

چمران با اشاره به ماجرای تصمیم‌گیری در خصوص افزایش مبلغ جریمه برای ورود خودروهای با پلاک شهرستان به محدوده طرح ترافیک پایتخت، گفت: هدف این تصمیم، ایجاد بازدارندگی برای ترددهای غیرضروری و ساماندهی ترافیک در هسته مرکزی شهر بود.

اواخر سال 1400 گزارش کشف جسد مرد میانسالی در اطراف شهرستان قرچک به پلیس اعلام شد. مأموران پس از بررسی‌های اولیه دریافتند مرد 55 ساله بر اثر فشار بر ناحیه گردن خفه شده است.

شهردار تهران با تأکید بر اولویت اسکان اضطراری برای آسیب‌دیدگان، گفت: پیشنهاد شده است، 8 میلیون تومان برای تعمیرات هرمتر منازل آسیب دیده از جنگ تحمیلی اختصاص داده شود.

زمان برگزاری آزمون معوق متقاضیان اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری قوه قضائیه سال 1404 از 26 تیرماه به دوم مردادماه سال جاری تغییر یافت.

پرونده قاتل امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران که قربانی سرقت گوشی تلفن همراهش شده بود برای انجام مقدمات اجرای حکم قصاص به دادسرای جنایی ارجاع شد.

پرونده راننده مسافربری که دختری به نام الهه حسین‌نژاد را به قتل رسانده، برای محاکمه به دادگاه کیفری استان ارجاع شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ساری از بازداشت 6 نفر از عاملان درگیری دسته جمعی در یکی از مناطق این شهرستان خبر داد.

اداره کل روابط عمومی استانداری کرمان از تعطیلی ادارات استان در روز چهارشنبه 11 تیر ماه خبر داد.

تبلیغاتی که با وعده پرداخت وام بی‌ضامن اعتماد کاربران را جلب می‌کنند، اغلب توسط مجرمان سایبری طراحی شده‌اند؛ پلیس فتا خواستار هوشیاری مردم شد.

اداره کل هواشناسی استان تهران از پیش‌بینی خیزش گرد و خاک در تهران در روزهای آینده خبر داد. همچنین روز پنجشنبه (12 تیرماه) ماندگاری هوای گرم و از بعد از ظهر پنجشنبه کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

پلیس تهران از دستگیری فردی خبر داد که با رژیم صهیونیستی در ارتباط بوده و به آن اطلاعات می‌داد.

یکی از دوستان مقتول جزییات جدیدی از قتل خانم مربی والیبال در ارومیه توضیحاتی ارائه کرد.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به دستگیری سه سارق در غرب تهران گفت: این متهمان در هنگام سرقت دستگیر و از آنها اموال مسروقه کشف شد.

با توجه به پیش‌بینی تداوم دمای بالای 45 درجه در استان یزد، کارگروه اضطرار موج گرما تصمیم به تعطیلی کامل ادارات، بانک‌ها و مراکز آموزشی در روز چهارشنبه 11 تیر گرفت.