پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

نیم قرن پیش، عکاس روزنامه اطلاعات از دو روز متفاوت در بازار مهران برلن عکاسی کرد.

عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به کافئین موجود در چای، تاکید کرد: افراد دارای مشکلات قلبی، زخم معده و سنگ‌های کلیوی وخانم‌های باردار از مصرف چای پررنگ باید اجتناب کنند.

مسعود رزمجویی امروز، 18 فروردین با اشاره به انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر تخریب نقش برجسته سراب بهرام در شهرستان ممسنی گفت: متأسفانه در روز چهارشنبه‌سوری سال 1402 حدود ساعت یک الی دو بامداد چند ترقه دودزا و آتش‌زا به سمت نقش برجسته سراب بهرام پرتاب شد که آثار دوده و سیاهی بر این اثر تاریخی به‌جا گذاشت.

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران گفت: مخالفان و منتقدان از مسجد می‌ترسند، چراکه می‌بینند اقدامات مردمی مانند شرکت در راهپیمایی‌ها از مسجد نشات می‌گیرد.

یک مطالعه جدید می‌گوید سالمندان بعد از برخاستن و تحرک بیشتر، فشارخون شان پایین می آید.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از دستگیری مسئول یک جایگاه سوخت که در قاچاق بیش از 10 هزار سوخت خارج از شبکه دست داشت، خبر داد.

تصویر زیر از مسجد سپهسالار در سال 1325 است. مسجد سپهسالار مجاور ساختمان قدیمی مجلس شورای ملی، در خیابان بهارستان قرار دارد، این مسجد پس از انقلاب جمهوری اسلامی با نام مسجد شهید مطهری نیز شناخته می‌شود.

دختر نوجوان وقتی به پیشنهاد دوستش با برادر او در خیابان قرار عاشقانه گذاشت، هرگز تصور نمی‌کرد سال‌ها بعد شوهرش به قتل او و فرزندانش اقدام کند.

ویتامین B2 تا حدودی زیاد به کاهش وزن کمک کند.

ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی چالش‌ها و مشکلات متعدد و بعضا غیر قابل جبرانی به دنبال داشته است.

سیستم ایمنی بدن دائما فعال است و مشخص می‌کند که کدام سلول‌ها به بدن شما تعلق دارند و کدامیک مهاجم هستند. در این میان، تقویت سیستم ایمنی بدن با دوز سالم ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری یک دختر 20 ساله و فردی خبر داد که این دختر را از خانه پدرش فراری داده و چند میلیارد تومان طلا و پول نقد نیز سرقت کرده بود.

مأموران مرکز سایبری سازمان اطلاعات انتظامی مازندران، صفحه اینستاگرامی با مجموع مخاطب 90هزار نفردنبال کننده که اقدام به برگزاری تور مختلط برگزار کرده بود را شناسایی و مسدود کردند.

ریسک ابتلا به سرطان ریه با افزایش سن بیشتر می‌شود و در کنار آن سیگار، دخانیات، قلیان و در معرض آلودگی هوا قرار گرفتن و آزبست و غیره احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش می‌دهند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی مازندران - ساری از انجام سه حمله شبانه توسط متخلفان با استفاده از سلاح شکاری ساچمه‌زن به سمت منزل نیروهای جنگلبانی شهرستان‌های آمل و گلوگاه در محدوده شرق استان، طی سه هفته اخیر (از 23 اسفند 1402 تا 17 فروردین 1403) خبر داد.

اخیرا انتشار ویدئویی در شبکه اجتماعی تیک تاک درباره شستن برنج قبل از پخت و کاهش آرسنیک در آن، مورد توجه قرار گرفته است، سوال اینجاست آیا شستن برنج قبل از پختن فواید سلامتی دارد و سموم احتمالی در آن را از بین می‌برد؟