چهارشنبه 24 بهمن 1403

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

سازمان هواشناسی کشور از ورود سامانه بارشی به کشور و بارش باران در نوار جنوبی خبر داد.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 75 قرار گرفته و وضعیت هوای تهران قابل قبول است.

سوزاندن مازوت در نیروگاه شازند متوقف شد.

مرد 58 ساله‌ای در شهر دلفت هلند، پس از حداقل 127 بار غذا خوردن در رستوران و فرار از پرداخت پول، سرانجام گرفتار شد.

ممکن است این سوال در ذهن همه ما باشد که آیا ماده خوراکی کپک زده را می‌شود مصرف کرد، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی درباره آن توضیحاتی ارائه می‌دهد.

مصرف ترکیبات هورمونی در بدنسازان چه عوارضی دارد؟

احتمال صدور دستور از قوه قضائیه برای اخراج مهاجران افغانستانی غیرقانونی وجود دارد.

پخت و پز غذا و استفاده از روغن برای آن از مهمترین دغدغه های مردم به ویژه بانوان در منزل است؛ چراکه سالم بودن و کم خطر بودن روغن نقش بسیار زیادی در کاهش سطح چربی در بدن دارد.

برخی از متخصصان تغذیه معتقدند داشتن رژیم غذایی غنی از پروتئین یکی از عوامل کلیدی در رسیدن به هدف کاهش وزن است.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 17 باند سرقت خودرو توسط کارآگاهان پلیس آگاهی استان اصفهان شناسایی و منهدم شدند.

انتشار گاز مونوکسیدکربن در رستوران کترینگ جان 2 مرد جوان را گفت.

کبد چرب مانند دیابت نوع دو یک بیماری وابسته به اختلالات متابولیک بوده و نیاز به مدیریت دقیق دارد. تحقیقات گسترده‌ای در زمینه پیداکردن درمان قطعی در حال انجام است؛ ولی، تاکنون دارو یا روش درمانی مسلم برای کبد چرب ارائه نشده است؛ به همین دلیل برای غلبه بر کبد چرب و درمان آن همواره بر راهکارهای بدون دارو پافشاری می‌شود.

خواب خوب شبانه به اندازه ورزش منظم و رژیم غذایی سالم برای حفظ سلامت کل بدن ضروری است و این روزها زیاد می‌شنویم و می‌خوانیم که خواب ناکافی و بی‌کیفیت، تأثیرات منفی بر هورمون‌ها، فعالیت بدنی و عملکرد مغز دارد و همچنین می‌تواند باعث افزایش وزن و تشدید خطر بیماری در بزرگسالان و کودکان شود.

انتشار عکسی در فضای مجازی از وضعیت اسفناک باغ وحش مشهد پرده برداشت.

سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت، از دستگیری 2 زورگیر در محله نارمک خبر داد.

استاد عفونی کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه ویروس جدیدی وارد کشور نشده بلکه همان ویروس‌های قدیمی فعال شده اند، تاکید کرد:‌مردم به ویژه کودکان رعایت بهداشت فردی را به دقت داشته باشند.