دوشنبه 13 اسفند 1403

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

وقتی گفته می‌شود خبر «خودکشی» منتشر شود یا نشود، گویی به یک رأس یا جناح معتقدیم که صلاح جامعه و مردم منحصراً در دست آنهاست و ما در انتشار اخبار یک جامعه فقط و فقط تابع و پیرو این گروه هستیم.

ایران نوشت: مرد جوانی با همدستی 2 نفر دیگر در اقدامی انتقام‌جویانه همسر برادرش را با شلیک گلوله به قتل رساند.

همزمان با ظهور زیرسویه جدید پیرولا از خانواده اومیکرون و آغاز فصل شیوع آنفلوانزا، یک پزشک به خبرآنلاین می‌گوید: «ما هرساله با شروع فصل پاییز با موجی از آنفلوانزا و عفونت‌های تنفسی ناشی از این ویروس مواجهیم، اما در شرایط خاص کنونی که یک زیرسویه جدید از ویروس کرونا هم در حال گسترش و انتشار است، توصیه می‌شود افراد از همین امروز تا اواسط مهر ماه، واکسن آنفلوانزا را دریافت و تزریق کنند تا...

ایران نوشت: ساعت 6 بعد از ظهر دوشنبه 20 شهریور مأموران کلانتری 132 نبرد، در تماس با بازپرس امیرحسین علیمردان از قتل زن میانسالی در پارکینگ خانه‌اش خبر دادند.

دانشمندان تکه‌هایی از استخوان پای شتر را مربوط به بیش از 3.5 میلیون سال پیش در قطب شمال کانادا یافته‌اند این شترهای اولیه احتمالا راهی برای زنده ماندن در شرایط سرد و یخ زده قطب شمال یافته بودند.

ایسنا نوشت: شامگاه سه شنبه، 21 شهریور، آتش سوزی بزرگی در شهرک صنعتی استان یزد رخ داد.

فارس نوشت: رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی گفت: مکمل‌ها وقتی به میزان زیاد مصرف شوند مشکلاتی را برای ما ایجاد می‌کنند و حتی برخی اوقات باعث از بین رفتن کبد شده و نیاز به پیوند کبد را به وجود می‌آورند.

ایسنا به نقل از هلث نوشت: این تکنیک، کاهش وزن بدون رژیم را دو برابر می‌کند و هیچ ورزش یا تغییر عمده‌ای در رژیم غذایی در این روش ساده کاهش وزن وجود ندارد.

مهر به نقل از هلث لاین نوشت: مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم کتوژنیک ممکن است علائم مرتبط با سندرم تخمدان پلی کیستیک را بهبود بخشد.

ایسنا به نقل از شبکه الجزیره نوشت: سخنگوی فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر اعلام کرد: شمار مفقودانِ سیل و توفان در لیبی از مرز 10 هزار نفر گذشته و نگرانی از جان باختنِ شمار زیادی از این مفقودی‌ها تشدید شده است.

ایسنا به نقل از «سی‌ان‌ان» نوشت: پیاده‌روی بخشی از سبک زندگی مردم در منطقه مدیترانه است و در یک برنامه تغذیه‌ایِ سالم، جایگاه ویژه‌ای دارد.

بهداشت‌نیوز نوشت: حدود 20 درصد از زنان و سه درصد از مردان آهن کافی در بدن خود ندارند؛ راه حل در بسیاری از موارد، مصرف بیشتر غذاهای سرشار از آهن است.

میزان نوشت: در پی انتشار فیلمی از سرقت به عنف از یک خانم همراه با کودک در شهرستان اسلامشهر، دستور ویژه قضایی توسط دادستان جهت شناسایی و دستگیری متهم صادر شد.

ایسنا به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشت: رسانه‌های داخلی چین می‌گویند: سیل در یکی از شهرهای جنوبی این کشور بیش از 70 کروکودیل را از یک مزرعه پرورش این حیوانات فراری داده است.

ایسنا نوشت: آتش‌نشانان تهرانی یک قلاده میمون را که باعث وحشت ساکنان یک ساختمان مسکونی شده بود، مهار کرده و به دام انداختند.

یورونیوز نوشت: نتیجه یک پژوهش علمی جدید نشان می‌دهد که یکی از ادویه‌های رایج می‌تواند به حل مشکل سوءهاضمه بیماران کمک کند.