یک‌شنبه 19 اسفند 1403

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

طبق تئوری، گربه‌سانان بعد از سقوط از هر ارتفاعی، جان سالم به در خواهند برد. از نظر فیزیکی قصد داریم تا به بررسی این موضوع بپردازیم.

ایسنا به نقل از مدیکال‌اکسپرس نوشت: آیا نوشیدن اسموتی بسیاری از میوه‌ها، سبزیجات، آجیل‌ها و دانه‌ها به اندازه خوردن آنها سالم و مغذی است؟ با کمال تعجب، حتی اگر کل غذایی که در مخلوط کن می‌ریزیم ممکن است مواد مغذی مشابه اسموتی مایع داشته باشد، نحوه جذب این مواد مغذی می‌تواند تحت تأثیر شکل و ساختار آنها باشد.

بهداشت نیوز نوشت: کارشناس واحد بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز گفت: سالک، یک بیماری انگلی است که به وسیله پشه خاکی به انسان منتقل شده و ایجاد زخم پوستی می کند و ممکن است تا بیش از یک سال طول بکشد، اما محل آن بعد از بهبودی تا پایان عمر باقی می ماند و موجب اذیت و آزار فرد می شود.

ایرنا نوشت: رئیس جمعیت هلال احمر کلاردشت گفت: واژگونی خودروی حامل کوهنوردان در مسیر منتهی به قله علم کوه این شهرستان سه مصدوم بر جا گذاشت.

ایسنا نوشت: بنا بر اعلام رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، منفی بودن نمره کل سابقه تحصیلی در نتایج اولیه کنکور به معنای پایین بودن نمرات درسی امتحان نهایی داوطلب و یا عدم شرکت وی در امتحانات نهایی برای ایجاد سابقه تحصیلی است.

ایسنا نوشت: وزیر آموزش و پرورش گفت: احکام رتبه‌بندی افرادی که اعتراضشان وارد بوده است به‌زودی و به‌تدریج صادر می‌شود.

ایسنا نوشت: سازمان هواشناسی کشور نسبت به وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت گاهی همراه با خیزش گردوخاک در 11 استان هشدار داد.

ایسنا نوشت: اعتیاد به مواد مخدر به عنوان آسیبی اجتماعی به طور مستقیم و غیرمستقیم بر کیفیت زندگی فرد، خانواده و حتی جامعه اثرگذار است اما در عین حال دلیل گرایش به اعتیاد و زمان معتاد شدن به ویژگی‌های فردی بستگی دارد که بعضی از عوامل خطر زیستی، اجتماعی و محیطی احتمال مصرف الکل، سیگار و سایر مواد را برای بعضی افراد زیاد می‌کند.

بهداشت نیوز نوشت: نفخ مشکل آشنایی است که خیلی از افراد برای رها شدن از شر آن تلاش می‌کنند، این مشکل، چاق و لاغر نمی‌شناسد و می‌تواند هر فردی را گرفتار کند. با دانستن دلایل ایجادکننده‌ی نفخ و راه‌های درمان آن، می‌توان از شر این مشکل راحت شد.

بهداشت نیوز نوشت: هویج، یکی از سبزیجات مغذی و منبع غنی ویتامین‌های A و K است. گنجاندن هویج در رژیم غذایی می‌تواند برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند، مفید باشد زیرا کالری پایینی دارد و سرشار از فیبر غذایی است و می تواند تاثیر سیرکنندگی داشته باشد.

بهداشت نیوز نوشت: مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم در انجیر خشک همراه با میزان بالای فیبر و چربی کم باعث می‌شود که موادی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

شفقنا نوشت: کلاهبرداری که صدای اردوغان را با هوش مصنوعی تقلید می‌کرد، بازداشت شد.

26 مرداد ماه یادآور بازگشت آزادگان به کشور است.

گویا قرار نیست دولت سیزدهم دست از سر نهادهای صنفی بردارد. هنوز ماجرای ناتمام انتخابات نهاد صنفی بازرگانان، اتاق بازرگانی، به پایان نرسیده که مداخله‌ی دولت به انتخابات شورای مرکزی سازمان صنفی روان‌شناسان و مشاوران، سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره، رسیده است.

شبکه شرق نوشت: رئیس کل دادگستری فارس از صدور حکم برای ضارب آمربه‌معروف در نارنجستان شیراز خبر داد.

مهر نوشت: سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد: ثبت‌نام غیرحضوری وام بازنشستگان تأمین اجتماعی تا ساعت 24 روز جمعه ادامه دارد.