چهارشنبه 21 آبان 1404

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

قیمت دلار در نخستین ماه سال 1403 متاثر از جریانات سیاسی، بازدهی 7.48 درصدی داشت. این اسکناس در حالی با کندل‌های هیجانی در روند صعودی قرار گرفت که به اعتقاد برزو حق‌شناس، کارشناس اقتصادی، دلار راه سه‌ماهه را تنها در چند روز طی کرد.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی یزد گفت: بیش از یک هزار و 107 میلیارد تومان اعتبارات عمرانی استان در سال 1402 برای طرح های زیربنایی تولید یزد تخصیص داده شد.

وزارت راه و شهرسازی و شرکت عمران شهرهای جدید در تازه ترین اقدام خود اعلام کرده اند که معامله هر گونه امتیاز مسکن ملی و ثبت آن در دفاتر اسناد ممنوع و برای آگهی دندگان نیز جزای نقدی در نظر گرفته شده است.

قیمت طلا، سکه و ارز امروز در بازار تهران تغییر کرد.

شرکت قطعه‌سازی کروز 43 ساله شد و مرور کارنامه این شرکت حکایت از پنج دهه تلاش و سخت کوشی برای ایجاد 14 هزار اشتغال و تولید 58 میلیون قطعه خودرو توسط این قطعه‌ساز بخش خصوصی برای استقلال و خودکفایی دارد.

نوزدهمین حراج شمش طلا از ساعت 12 امروز یکشنبه 2 اردیبهشت ماه در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار خواهد شد.

با توجه به اعلام سازمان امور مالیاتی، با الکترونیکی شدن پرداخت مالیات بر ارث، زمینه بهره‌مندی از سپرده‌های متوفیان نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری تسهیل شد.

معاون سازمان امور استخدامی روی آنتن تلویزیون در پاسخ به شایعه تعطیلی بانک‌ها در روز پنج‌شنبه گفت: بانک‌ها پنجشنبه‌ها باز هستند حتی با کاهش ساعت کاری ادارات.

جنسیس از کانسپت GV80 کوپه در نمایشگاه خودروی نیویورک 2023 رونمایی کرد. طولی نکشید که بخش لوکس هیوندای از نسخه تولیدی رقیب مرسدس بنز GLE و بی‌ام‌و X6 رونمایی کرد.

بانک‌ها پنجشنبه‌ها باز هستند حتی با کاهش ساعت کاری ادارات.

کارشناس یک برنامه تلویزیونی با ارائه آماری جنجالی، از برداشت 200 هزار میلیاردی دولت از بازار سرمایه برای تامین کسری بودجه پرده برداشت.

اسنپ با هدف تسهیل حمل‌ونقل و کاهش هزینه‌های مؤسسات نیکوکاری و سازمان‌های مردم‌نهاد، برای این مؤسسات 20 درصد تخفیف ویژه در نظر گرفته است. این تخفیف تا انتهای سال 1403 تمدید شده است.

معاون امور حقوقی و مجلس سازمان اداری و استخدامی گفت، اجرای تغییر ساعات کاری ادارات مشروط به تصویب هیأت وزیران است.

آخرین روند قیمت‌ها در بازار جهانی طلا، از تغییر 0.1 درصدی قیمت‌ها حکایت دارد.

بازنشستگان کشوری از انتظار برای اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان خبر دادند.

وضعیت بازار گوشت هر روز عجیب‌تر از قبل می‌شود.