یک‌شنبه 25 آبان 1404

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

عیدی کارمندان، کارگران و بازنشستگان از امروز (دوشنبه) به تدریج پرداخت می‌شود.

طلا در بازار جهانی، معاملات را با ریزش قیمت آغاز کرد.

به طور کلی همواره تقاضای دلار و ارز در اسفندماه دو و نیم برابر سایر ماه‌های سال می‌شود.

رئیس‌کل بانک مرکزی چندی پیش با برشمردن برخی سازوکارها از چرخه‌های تضعیف ریال گله کرد و از دستگاه قضایی خواست با کسانی که در معاملات خود از ابزارهایی به غیر از ریال استفاده می‌کنند، به‌طور جدی برخورد کند.

بانک مرکزی به موجب قانون تسهیل، فاکتورهای دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت الکترونیکی را به صورتحساب الکترونیکی تبدیل می‌کند.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه مردم منتظر کاهش قیمت نباشند، اظهار کرد: قیمت‌ها ثبات نسبی را در یک ماه گذشته طی کرده است بنابراین احتمال کاهش قیمت‌ها کم است.

مدیرعامل ایران‌خودرو در نامه خود خطاب به سازمان بورس، ابراز امیدواری کرده که در سال آینده قیمت محصولات این شرکت اصلاح شود.

موتورسیکلت کاوازاکی نینجا H2 همانند یک موشک زمینی عمل می‌کند و دلیل آن‌هم وجود پیشرانه‌ای قدرتمند و سطح بالاست.

محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی در روزهای اخیر از ایجاد افای‌تی‌اف داخلی سخن گفت.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: بنابر اعلام مرکز آمار جمعیت دام دی ماه نسبت به آذر 4 درصد کاهش یافته است.

یانگ وانگ که برند سطح بالای بی وای دی محسوب می‌شود، محصول پرحاشیه و قدرتمند خود به نام U9 را به زودی عرضه خواهد کرد. مشخصات فنی این ابرخودروی چینی توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.

در حالی دلار در بازار ارز در کانال 57 هزار تومان قرار دارد که تحلیلگران و کارشناسان اقتصادی اعتقاد دارند که با توجه به این‌که بازار در روزهای پایانی سال قرار دارد و فشار تقاضا به دلیل افزایش سفرها بیشتر می‌شود، احتمال نوسان قیمت‌ها همچنان وجود دارد.

بررسی قیمت ها در بازار خودرو حاکی از آن است که از 45 تا 215 میلیون تومان برای خرید مدل های مختلف پیکان می توان هزینه کرد.

قیمت دلار، هفته گذشته با بازدهی مثبت بسته شد و یک پله صعود کرد. این اسکناس در شروع معاملات روز شنبه نیز با رشد 150 تومانی بازگشایی شد. کارشناسان اقتصادی معتقدند عدم توانایی بازارساز در حفظ قیمت دلار در پایین کانال 6 کریدور 50 هزار تومانی، پیغام روزهای پرتلاطمی را برای بازار ارز می‌دهد.

سخنگوی دولت گفت: نرخ دلار بازار غیررسمی که بالا می‌رود هیچ آورده‌ای برای دولت ندارد و فقط برای دولت ضرر دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به گسترش سرما و کاهش دما از تأخیر یک ساعته در شروع کار ادارات استان تهران برای فردا دوشنبه هفتم اسفندماه خبر داد.