اقتصادی وبگاه خبر آنلاین
اقتصادی وبگاه خبر آنلاین
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه راه اندازی نهضت کاهش قیمت تمام شده مسکن در کشور دستور رییس جمهوری است، گفت: قیمت فولاد و سیمان باید کاهش یابد؛ هر مسیری که قیمت مصالح را افزایش دهد مذموم است و این مسیر باید اصلاح شود.
کارشناس صنعت خودرو در برنامه صداوسیما گفت: زیان سالانه ایران خودرو 60 هزار میلیارد و زیان انباشته 150 هزار میلیارد تومان است! منبع: akhbare.fori
یک نماینده مجلس در واکنش به ممنوعیت واردات آیفون 14 و 15 گفت: وقتی آیفون را از بازار خارج میکنیم، عملا یک انحصاری برای گوشیهای همتراز آیفون ایجاد میکنیم و اجازه این انحصار را به آنها میدهیم.
اقتصادآنلاین نوشت: قیمت پژوپارس LX در بازار 615 میلیون شده است و پژوپارس LX در نمایندگی 327 میلیون است و پژو پارس XU7P سال در بازار به 495 میلیون تومان رسیده است.
گروه «لوسید» Lucid با افتتاح اولین کارخانه تولید خودرو در عربستان سعودی تاریخ ساز شد. این کارخانه در شهر اقتصادی ملک عبدالله (KAEC)، جده، عربستان سعودی واقع شده است.
وزرات جهاد کشاورزی قیمت خرده فروشی شکر و روغن را اعلام کرد.
اقتصادنیوز نوشت: برخی از فعالان بازار میگویند به نظر میرسد که با اخبار ضد و نقیض سیاسی در روزهای اخیر سطح احتیاط معاملهگران ارزی تا حدودی بالا رفته و آنها بهراحتی حاضر به قرار گرفتن در موقعیت خرید دلار نیستند.
گجتنیوز نوشت: خودرو برقی فولکس واگن آی دی 4 کروز با مونتاژ چین بهزودی وارد ایران خواهد شد. در ادامه با مشخصات و امکانات خودرو الکتریکی Volkswagen ID.4 Crozz Pure آشنا میشویم.
اقتصادنیوز نوشت: قیمت سکه امامی در معاملات نقدی روز گذشته ریزش قابل توجهی را ثبت کرد. فعالان بازار دلایل مختلفی را دررابطه با نزولی شدن سکه مطرح کردهاند.
خودروسازی ایران دوران پر فراز و نشیب زیادی را تجربه کرده و در برخی دههها، خودروهای مهمی در کشور مونتاژ شده است. از کادیلاک و شورولت گرفته تا مرسدس بنز و هیوندای و نیسان و...، همگی آنها روزی در این کشور تولید میشدند.
اقتصادآنلاین نوشت: قیمت خودروهای چینی کاهش شدیدی را ثبت کرده است.
عبدالناصر همتی در جدیدترین توئیت خود، سند توسعه برنامه هفتم را زیر سوال برد و روند تصویب آن را به چالش کشید.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: تصویب کردیم بودجه بر اساس سیاستهای کلی برنامه هفتم تدوین شود و با توجه به اینکه کلیات برنامه از مجلس رأی گرفته شده است، برخی تغییرات نیز در بودجه اعمال خواهد شد.
ایران نوشت: در شرایطی که دولت سیزدهم به این نتیجه رسید که واردات تلفن همراه با برند اپل باعث خروج قابل توجه ارز از کشور میشود، برخیها بعد از رونمایی از آیفون 15، به دنبال جنجالآفرینی هستند
گجتنیوز نوشت: ایران خودرو قصد دارد هایما 8S را با چند رنگ جدید روانه بازار کند. در ادامه با تنوع رنگ شاسی بلند چینی haima 8s آشنا خواهیم شد.
یک نماینده مجلس در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: پس از تصویب آیین نامه واردات خودرو کارکرده در هیات وزیران، واردات با منشأ ارز خارجی انجام خواهد شد.